Vuokratyövoimaa rakentamisen eri sektoreille

0

Janreserv OÜ on Tallinnassa toimiva suomalaisomisteinen, työvoiman vuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme keskittyneet vuokraamaan henkilöstöä rakentamisen eri sektoreille, mm. elementtien valmistukseen, putki- ja metallitöihin:

  • elementtityöntekijöitä, elementtiasentajia
  • betonimiehiä, raudoittajia, kirvesmiehiä, muottikirvesmiehiä
  • putkimiehiä, ilmastointiasentajia
  • hitsareita, metallimiehiä
  • kaivosmiehiä

Asiakaslähtöistä palvelua

Yritysten vuokratyövoiman tarpeet ovat hyvin yksilöllisiä. Vuokratyövoimaa käytetään tasaaman ruuhkahuippuja ja projektiluonteisissa tehtävissä. Vuokratyövoiman käyttöaika vaihtelee paljon yrityksestä ja toimialasta riippuen. Pyrimme vähintään kuukauden mittaisiin sopimuksiin.

– Aluksi käymme asiakasyrityksen kanssa hyvin tarkkaan läpi, minkälaista osaamista työntekijöiltä vaaditaan, aikataulun ja miten pitkäksi ajaksi lisätyövoimaa tarvitaan. Sopimuksen kestäessä henkilöstön määrä voi vaihdella tarpeen mukaan.

– Sen jälkeen haastattelemme ehdokkaat ja valitsemme heistä parhaiten asiakkaan tarpeita vastaavat lähetettäviksi työmaalle.

– Työnjohto ja valvonta kuuluvat asiakasyritykselle,

yksi tärkeimmistä asiakasyrityksen velvoitteista on työhön perehdytys.

Usein työvoima pitäisi saada paikalle heti, toivomme kuitenkin muutaman päivän varoitusaikaa, jotta esim. viranomais- ja asuntoasiat saadaan hoidettua kuntoon ennen kuin työ alkaa.

Myös yrityksen oma väki kannattaa valmistaa vastaanottamaan vuokratut työntekijät, ennen kaikkea ulkomaisen työvoiman ollessa kyseessä.

Pidämme jatkuvasti yhteyttä niin asiakkaaseen kuin työntekijöihinkin varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa. Joskus on niin, että kun mitään ei kuulu, kaikki on ok. Mutta se voi olla merkki myös jostain sellaisesta, mitä ei uskalleta tai haluta tuoda julki. Kehotamme aina kaikkia osapuolia avoimuuteen, haluamme olla omalta osaltamme kehittämässä toimivaa työyhteisöä.

Mistä ammattitaitoinen työvoima?

Se vaatii paljon kokemusta ja laajan yhteistyökumppaniverkoston. Pitkäaikaiset suhteet yhteistyökumppaneihin rakentamisen eri sektoreilta täydentävät palvelukokonaisuuttamme.

Työmoraali

Työntekijöillämme on korkea työmoraali. Monet työntekijät ovat olleet meillä erilaisissa tehtävissä vuosien aikana, välillemme on syntynyt molemminpuolinen luottamus.

Kartoitamme hyvin tarkkaan työntekijän osaamistason, motivaation ja sitoutumisen. Kun ennakkoon on tiedossa, että projekti kestää 6 kk, niin siihen on sitouduttava, kotiin ei noin vain lähdetä. Asiakkaan pitää voida luottaa meihin.

Pyrimme aina nimeämään porukasta ns. nokkamiehen, joka toimii työntekijöiden edustajana asiakkaaseen päin ja myös toimittaa viestit meille.

Edut

Vuokratyövoiman käytön kiistattomia etuja ovat

– nopeus, ammattitaitoinen tekijä saadaan paikalle ilman pitkää hakuprosessia,

– edullisuus, maksu käytetyn ajan mukaan,

– mahdollisuus keskittyä omaan ydinliiketoimintaan, Janreserv hoitaa kaiken muun.

Janreserv OÜ

Osoite
Tornimäe 7-158
10145 Tallinna

puh.
01 234 5678

fax
+358 400 374 267

email
mirja.kemppi@janwall.fi

www.janwall.fi

Janwall Oy

Osoite
Pajatie 28
FI-57210 Savonlinna

puh.
+358 400 374 267

fax
+358 15 522 259

email
mirja.kemppi@janwall.fi

www.janwall.fi

Share.