Varmiolasta pikkusuolaiset ja makeat herkut

0

pm-akaanleipomo3Varmiolan leipomossa on paistettu pasteijoita, munkkeja ja leipiä jo melkein puoli vuosisataa. Perinteikkäässä perheyrityksessä luotetaan omaan makuun. Nykyaikaa on muun muassa leipomon sisälle rakennettu ”pikkuleipomo”, joka on pyhitetty gluteenittomille tuotteille. Pikkusuolaiset ovat Varmiolan valtti.

Mirja ja Pauli Varmiola perustivat leipomon Toijalaan vuonna 1963. Tänään Kylmäkoskella toimivan yrityksen nimi on Akaan Konditoria Oy ja sen omistavat Varmiolan tytär Mirja ja hänen miehensä Leo Virtanen. Toimitusjohtaja Leo Virtanen vastaa tuotannosta ja Mirva Varmiola-Virtanen tilauksista ja konttorista.

Kolmaskin sukupolvi on jo mukana toiminnassa, sillä Virtasten tytär Nina Weltzien hoitaa franchising-yrittäjänä neljää Varmiolan leipomon kahdeksasta kahvilasta.

Vastapaistetut leivonnaiset lähtevät leipomosta joka aamu. Varmiolan tuotteita syödään Pirkanmaan ja Forssan lisäksi pääkaupunkiseudulla, jonne toimitetaan pakastettuja pikkusuolaisia paistettavaksi paistopisteissä.

Kaksi leipomon seitsemästä työntekijästä on ollut talossa yli 30 vuotta ja muutkin ovat viihtyneet pitkään. Ehkä tässä on Varmiolan leivonnaisten maun salaisuus. Kahviloissa on hyvät myyjät, joita Leo Virtanen kehuu innostuneiksi ja ystävällisiksi. Varmiolassa pärjätään hyvällä palvelulla ja taivutaan joustavasti monenlaisiin tilaustöihin ja asiakkaiden aikatauluihin.

Näistä on hyvät leipomukset tehty.

Akaan Konditoria Oy

Osoite
Yrittäjätie 1
37910 Kylmäkoski (Akaa)

puh.
03 541 9100

email
myynti@varmiola.com

www.varmiola.com

pm-akaanleipomo-logo

Kartta

Share.