Vakavarainen finanssitalo palvelee henkilöasiakkaita ja yrityksiä

0

Tapiola kuuluu maan suurimpiin finanssitaloihin. Tapiola koostuu kaikkiaan seitsemästä yhtiöstä, jotka ovat vakuutusyhtiöt Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Tapiola ja Yritysten Henkivakuutusyhtiö Oy Tapiola. Muut yhtiöt ovat Tapiola Pankki Oy, Tapiola Varainhankinta Oy ja Kiinteistö-Tapiola Oy. Tapiolan maanlaajuisessa palveluverkossa työskentelee 3 000 työntekijää.

 

Tapiola on yksi Suomen vakavaraisimmista finanssiryhmittymistä, joka tarjoaa asiakkailleen vakuutus-, pankki- ja finanssialan kokonaispalveluja.

– Tapiolan historia ulottuu 151 vuoden taakse, mutta perinteinen yhtiö elää vahvasti ajassa mukana ja haluaa uudistua asiakkaidensa tarpeiden mukaan, Tapiolan Kanta-Hämeen paikallisjohtaja Heikki Lindroth vakuuttaa.

Tapiola panostaa yritysten vakuuttamiseen

Tapiola ryhmä tarjoaa palveluja, paitsi henkilöasiakkaille ja maatiloille, myös yrittäjille ja yrityksille. Tapiola on erikoistunut yritysten riskienhallintaan, vakuuttamiseen sekä talouden ja sijoittamisen ratkaisuihin.

– Tapiola on panostanut viime aikoina erityisesti yritysten henkilöriskien hallintaan. Haluamme olla rakentamassa Suomeen parempia työpaikkoja vuoteen 2015 mennessä. Työmarkkinoilla kilpailu osaajista kiristyy ja toisaalta samaan aikaan työmarkkinoilta poistuu suuri joukko osaajia. Palveluihimme kuuluu ratkaisuja, joilla yritys pystyy motivoimaan ja sitouttamaan avainhenkilöitään. Tärkeässä roolissa ovat myös tuotteet ja palvelut, joilla pystytään vaikuttamaan suoraan yrityksen sairauspoissaolojen kustannuksiin, yhteysjohtaja Jorma Pajunen kertoo.

Tapiola kasvaa Hämeessä

Tapiola palvelee asiakkaitaan Kanta-Hämeessä Hämeenlinnan ja Riihimäen toimistoilla sekä Forssan, Turengin, Tuuloksen ja Tiiriön toimipisteissä. Tapiola työllistää Kanta-Hämeessä 45 vakuutus- ja finanssialan ammattilaista.

– Osa henkilöstöstä on erikoistunut palvelemaan yritysasiakkaita. He ovat henkilökohtaisesti nimettyjä yhteyshenkilöitä auttaen yritysasiakkaitamme kaikissa vakuutus- ja finanssiasioissa, Jorma Pajunen kertoo.

Lähes viisi vuotta sitten perustettu Tapiola Pankki on otettu hyvin vastaan ja se on Kanta-Hämeessäkin vahvassa kasvussa. Pankkipalveluhenkilökunnan määrä on nelinkertaistunut.

– Pankkitoiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Olemme hyvässä vauhdissa ja asiakaskanta kasvaa vauhdilla, Kanta-Hämeen paikallisjohtaja Lindroth iloitsee.

– Meillä toimii vahinkovakuutuksissa todellinen ”on-line”-palvelu. Vahinkoilmoituksen voi tehdä esimerkiksi puhelimitse tai netissä ja mikäli lisäselvityksiä ei tarvita, korvaus on asiakkaan tilillä jopa samana päivänä. Korvauksen maksaminen nopeutuu, mikäli asiakkaan tili on Tapiola Pankissa.

Tapiolassa otettiin 2008 käyttöön Omaetu-etuohjelma, joka palkitsee omistaja-asiakkaita entistäkin paremmin talousasioiden keskittämisestä. Asiakkuuden kesto tai ”lompakon paksuus” eivät vaikuta etuihin. Edut olivat jo aiemminkin hyvällä tasolla, mutta Omaedun myötä ne paranivat vielä merkittävästi.

– Maksoimme vuonna 2007 erilaisina hyvityksinä henkilöasiakkaille 119 miljoonaa euroa, Heikki Lindroth mainitsee.

{gallery}hy-tapiola-ryhma{/gallery}

 

Tapiola-ryhmä

Osoite
Palokunnankatu 16
13100 Hämeenlinna

puh.
010 195 100

www.tapiola.fi

Share.