Tinkimätöntä laadunvalvontaa

0

sk-rrsiteservice-intro.jpgRR Site Service Oy valvoo teräksen valmistusta ja pintakäsittelyä asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Valvontaa ja dokumentointia tehdään pääasiassa telakoilla, mutta myös muun teollisuuden parissa.

Asiakaskunta koostuu pitkälti kansainvälisistä toimijoista, joten yli 60 prosenttia työmaista on ulkomailla. Yhtiön tarkastajia on parhaillaan muun muassa Suomessa, Saksassa, Turkmenistanissa ja Etelä-Koreassa.

– Paikkaamme niitä aukkoja, mihin firmojen osaaminen ei riitä. Yritys on perustettu korvaamaan sitä tieto-taitoa ja kokenutta henkilöstöä, joka pintakäsittelyalalta on kadonnut. Monissa yrityksissä työnkuvia on yhdistetty ja samalla osaamisen terävin kärki on hävinnyt, Pekka Rajala luonnehtii.

Laadunvalvonnan ohella yrityksen palvelu kattaa kaiken konsultoinnista ja urakoiden aikataulutuksista työnjohtoon sekä raportoinnista projektien kokonaisvastuuseen.

Yli 25 vuotta alalla toimineiden yhtiökumppanusten Juha Rinteen ja Pekka Rajalan yritys aloitti toimintansa vuonna 2006. RR Site Servicen 11 työnjohtajan, tarkastajan ja työmaapäällikön joukossa osalla on alalta yli 40 vuoden kokemus.

– Meillä on todella hyvä porukka. Kaikilla on vahva käsitys työhön liittyvästä valmistusteknologiasta, laatujärjestelmistä, työturvallisuudesta ja aikatauluista. Pidämme kiinni sovitusta ja olemme onnistuneet täyttämään loppuasiakkaiden todella kovat vaateet ja säilyttämään silti työmailla hengen hyvänä, Pekka Rajala kiittelee.

Sputnikit kiertävät maailmaa

RR Site Servicen lähtökohtana on tarjota palvelut asiakkaille taloudellisesti ja tehokkaasti.

– Työmme korvaa usein päällekkäisiä toimintoja. Laivoissa käytetään esimerkiksi eri maalitehtaiden värejä. On kohtuutonta, että eri valmistajien oma pintäkäsittelytarkastaja käy tarkastamassa työn erikseen.

Työt pyritään hoitamaan viimeisen päälle hyvin. Silmät ja korvat pidetään aina auki: vaikka tilauksia ei olisi tiedossa, asiakkaiden kanssa pidetään yhteyttä.

– Haluamme osallistua ja tehdä asiakkaiden arjesta helpompaa. Meillä äijät tekevät hommat aina niin kuin on sovittu. Se kostautuu, sillä olemme melkein aina töissä, Rajala naurahtaa.
Yrityksellä on vahva luottamus tulevaan, sillä teollisuuden investoinnit ovat taas nousussa.

– Olemme tällainen satelliittitoimija, jolla ei ole muita rajoja kuin maatakiertävät radat. Siellä ne meidän sputnikit nytkin kiertävät ympäri maailmaa, Pekka Rajala myhäilee.

{gallery}sk-rrsiteservice{/gallery}

 

RR Site Service Oy

Osoite
Tohkantie 6
27100 Eurajoki

puh.
02 868 0862

fax
02 868 0862

email
pekka.rajala@rrss.fi

www.rrss.fi

Share.