Teollisuuden palvelutalo

0

Serman Oy on monipuolinen teollisuuden palvelutalo, jossa tiedetään miten tärkeää jokaiselle tehtaalle on koneiden toimivuus ja tuotannon sujuvuus. Sermanin perustavoitteena on tuottaa asiakkailleen räätälöityjä palveluja. Konsultoinnista ja vikakeikasta kokonaiskunnossapitoon.

Sermanilla on pitkä kokemus teollisuuden yhteistyökumppanina. Yrityksen asiakkaita ovat pienet ja suuret mekaanisen puuteollisuuden, energia-, elintarvike-, metalli-, kemian- ja paperiteollisuuden tehtaat sekä yhdyskuntalaitokset, kuten vesi- ja viemärilaitokset.

-Kaikissa tuotantolaitoksissa on omanlaiset laitteet, mutta samankaltaiset tarpeet, kuten tuotannon kehitys ja laitteiden käyttöasteen kasvattaminen, toimitusjohtaja Antti Tuomaala toteaa.

Asiakaslähtöisyys, joustavuus ja luotettavuus ovatkin Sermanin perusperiaatteita.

-Teemme kaikkemme, että asiakkaan koneeseen  tullut vika saadaan korjattua. Tarvittaessa huolehdimme kaikesta: mekaniikasta, sähköstä ja pneumatiikasta.  Voimme järjestellä työmaita tilanteen mukaan – pääasia, että asiakas saa sujuvan palvelun.

Toimitusjohtaja Antti Tuomaala korostaa ennakkohuollon merkitystä:

-Hyvällä ennakkohuollolla teollisuuslaitoksessa vältytään laitevioilta. Tehtaalle kaikkein kallein vaihtoehto on aina se, että laitteet seisovat.

-Yhdessä tehtaan edustajan kanssa voimme kiertää tehtaan läpi. Kartoitamme kohteet, joihin kiinnittää huomiota, ja rakennamme ehdotuksen huoltotoimenpiteistä. Asiakas ei välttämättä itse näe kaikkia riskikohtia eikä ehdi tarkastella asioita kokonaisuutena kuten me.

Kokonaiskunnossapidolla tehoa ja säästöjä

Sermanin asiakkaista yksi tarvitsee sähköautomaatiomiehen tunniksi, toinen pitkäaikaisen investointivaiheen kumppanin virittämään koneisiin lisää volyymia.

Yhä useampi asiakas päätyy ulkoistamaan tehtaan koko kunnossapidon ja siirtämään omat kunnossapidon työntekijänsä vanhoina työntekijöinä Sermanille.

-Kaikki jatkavat työtään entiseen malliin. Heidän rinnalleen tulee meiltä kunnossapitopäällikkö, jonka tärkein tehtävä on huolehtia, että oikeat ihmiset tekevät oikeita kunnossapitotöitä oikeaan aikaan, Antti Tuomaalla kiteyttää.

Kokonaiskunnossapito hyödyttää asiakasta sekä tehokkuudella että kustannussäästöillä.

-Tehtaan tuotannon pitäisi lähteä ainakin lievään nousuun, kun laitteet ovat kunnossa ja toimivat ilman katkoksia ja huoltokatkoksetkin ovat mahdollisimman lyhyitä. Tuotantovolyymi pysyy kunnossa eikä heittelehdi, Sermanin toimitusjohtaja perustelee.

Kovaa ammattitaitoa

Kymmenen toimintavuoden aikana Serman on jo näyttänyt vahvuutensa alan toimijana.

-Palveluitamme käyttävät pienet ja isot teollisuusasiakkaat. Myös isot huoltoyhtiöt vuokraavat meiltä miehiä omiin huoltoihinsa, etenkin niihin kaikkein kinkkisimpiin.

-Meillä on pieni organisaatio, mutta ammattitaitomme on äärimmäisen kova. Työntekijämme ovat pitkänlinjan teollisuuden ammattilaisia, jotka ovat keränneet oppeja vuosikausia, Antti Tuomaala sanoo.

Yhteystiedot

Serman Oy

Osoite
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu

puh.
08 251 020

fax
08 251 011

email
etunimi.sukunimi@serman.fi

www.serman.fi

Kartta

Share.