Tankkihuolto tekee puhdasta

0

sk-tankkihuolto-intro.jpgPuhdistuspalveluja tarjoavan Rauman Tankkihuolto Oy:n palveluihin kuuluvat viemäreiden tyhjennykset, öljy- ja muiden säiliöiden puhdistukset ja tarkastukset, korkeapainepesut ja suurtehoimuroinnit. Yritys operoi valtakunnallisesti, mutta toiminta painottuu Länsi-Suomeen.

– Mikään työ ei ole meille liian pieni. Palvelemme yhtä lailla yksityishenkilöitä, vesijohtoliikkeitä, rakennusfirmoja ja teollisuuden tuotantolaitoksia, Timo Roos kertoo.

Yritykseltä löytyy loka-auto perinteisiin märkäimutöihin, paineimuauto viemäreiden pesuun sekä huuhteluihin ja suurtehoimuauto esimerkiksi eristeiden ja muiden pölyävien materiaalien tehokkaaseen poistoon. Korkeapainepesureiden teho yltää 2500:een ja kuumavesipesureiden 500 bariin asti.

Yrityksellä on myös öljysäiliöiden puhdistus- ja tarkastusyksikkö sekä viemäreiden ja putkistojen kuvauslaitteet.  Kalustoa on lisätty vuosien saatossa, jotta asiakkaita voidaan palvella monipuolisesti.

– Pintarappausten poistossa ja sammaloituneiden kattojen pesussa millään ei saada parempaa tulosta kuin korkeapainepesurilla. Suurtehoimurilla ryömintätilojen viemärien esiin kaivuu onnistuu tehokkaasti, Roos selvittää.

Tankkihuolto aloitti jo vuonna 1964 ja on toiminut Raumalla vuodesta 1970. Yrityksen valteiksi Timo Roos määrittää luotettavuuden ja henkilökunnan vankan ammattitaidon. Asiakkaita palvellaan akuuteissa tilanteissa yleensä lyhyellä varoajalla.

– Työ tehdään asiakkaan tarpeet huomioiden ja hänelle sopivalla tavalla. Pyrimme aina kokonaistaloudellisesti järkevään vaihtoehtoon.

 

Rauman Tankkihuolto Oy
Osoite
Koisuontie 4
26410 Rauma

puh.
02 8232 711

fax
02 8232 922

email
timo.roos@raumantankkihuolto.com

http://raumantankkihuolto.com

Share.