Täyden palvelun teräsrakentaja

0

Linnamäki Steel Oy on reilun kymmenen vuoden aikana kasvanut maatalousrakennusten teräsrunkojen ja -koneiden valmistajasta täyden palvelun taloksi. Nykyisin yritys suunnittelee ja valmistaa vuosittain kymmeniä erilaisia teräshalleja ympäri Suomea. Alusta loppuun saakka Lammilla.

 

– Koko 2000-luku on ollut nopean kehityksen aikaa niin liikevaihdon kuin työntekijämäärän suhteen. Ennen olimme lähinnä konepaja, nyt rakennusliike, toimitusjohtaja Timo Koskinen toteaa.

Linnamäki Steelillä ei uskota valmismallistoihin. Viime vuosina yritys on panostanut erityisesti ajanmukaisiin tuotantotiloihin, tuotantotekniikkaan sekä suunnittelun jatkuvaan kehitykseen ja koulutukseen. Tuloksena ovat kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet, joille on rakennettu myös oma laatujärjestelmänsä. Vuonna 2008 yritykselle myönnettiin Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

– Tärkein kilpailuvalttimme on kuitenkin laaja palvelu. Suunnittelemme asiakkaan haluaman teräshallin perustussuunnittelusta ja arkkitehtisuunnittelusta lähtien samassa paikassa. Asiakkaat ovat tykänneet, kun hommassa ei ole ollut montaa kokkia. He saavat valmiiksi tehdyn ja asennetun hallin joustavasti ja kustannustehokkaasti, toimitusjohtaja täsmentää.

Täyden palvelun periaatteisiin kuuluu sekin, että yritys tekee rakennesuunnittelua muille yrityksille ja toisaalta valmistaa halleja myös talon ulkopuolisten suunnittelijoiden kuvista. Lisäksi laajennetaan ja saneerataan vanhoja halleja.

Hallien perustuksia varten yrityksellä on oma betonivalimo Hämeenkoskella. Valimossa tehdään teräsbetonisia pilari- ja anturaelementtejä, jotka suunnitellaan kohdekohtaisesti. Asiakkaan huoleksi jäävät ainoastaan maansiirtotyöt.

Laatua ja kestävyyttä

Linnamäki Steel myy laadulla ja kestävyydellä, ei niinkään hinnalla.

– Satsaamme laatuun. Olemme tietoisesti koonneet joukon tunnettuja kotimaisia valmistajia, joilta hankimme teräksen, kattopellit, seinärakenteet, ovet ja ikkunat, Timo Koskinen kertoo.

Linnamäki Steelin rakennuskohteet ovat tavallisesti isohkoja, 600-1000 neliön teollisuusrakennuksia, urheiluhalleja ja ratsastusmaneeseja. Viimeksi ovat valmistuneet mm. autotalo Lappeenrantaan ja liiketalo Hämeenlinnaan.

Yrityksen päämarkkina-aluetta on koko Suomi, Lappia myöten. Yksi kohde on toteutettu myös Norjaan. Seuraavaksi Linnamäki Steel tähyää rajan taakse Baltian markkinoille.

{gallery}hy-linnamaki_steel_oy{/gallery}

 

Linnamäki Steel Oy

Osoite
Poikmetsäntie 595
16900 Lammi

puh.
03 633 4064

fax
03 633 4062

email
etunimi.sukunimi@linnamakisteel.fi

www.linnamakisteel.fi

Share.