Täyden palvelun LVI-talo

0

Haapajärven LVI-Rakentajat Oy palvelee asiakkaitaan kaikessa, mikä  liittyy rakennuksen lämpöön, veteen ja ilmastointiin. Yrityksestä löytyy apu neuvonnasta ja suunnittelusta lvi-urakoiden asiantuntevaan  toteuttamiseen saakka. Valtakunnalliseen Hanakat –ketjuun kuuluvana yrityksellä on myös iso myymälä, jossa on kattava valikoima lvi-tarvikkeita.

Monipuolisista yrityksen palveluista hyötyvät erityisesti kokonaispalveluun päätyvät asiakkaat.

– Keskittämällä laitehankinnat ja asennukset kokonaispalveluun asiakkaan ei tarvitse huolehtia vastuukysymyksistä tai urakkasopimusten yhteensopivuudesta. Hanakat–liikkeestä hankitut tuotteet asennetaan
valmiiksi käyttökuntoon ja asiakas saa opastusta niiden käyttöönotossa, perustelee toimitusjohtaja Voitto Isokääntä.

Pääpaino isoissa työkohteissa

Haapajärven LVI-Rakentajat suunnittelee, urakoi ja johtaa kaiken kokoisia työmaita. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään sopivin toteuttamistapa. Kokonaisurakka soveltuu hankkeisiin, joissa lopulliset suunnitelmat ja rakentamisprosessi ovat tiedossa. Yksikköhinta ja laskutyö on joustavampaa pienissä kohteissa.

Haapajärven LVI-Rakentajien töiden pääpaino on pääasiassa isoissa kohteissa, mutta yritys tekee myös omakotitalojen lvi-töitä sekä pienempiä remontteja.

– Olemme tehneet paljon mm. koulujen lvi-urakoita sekä uudis- että saneerauskohteissa. Suuri kohde tällä hetkellä on Kärsämäen Terveysaseman LVI-urakka. Viimeisen vuoden aikana olemme urakoineet neljä koulua. Niistä suurin oli Piippolan Käsi- ja Taideteollisuusoppilaitoksen putkiurakka, toimitusjohtaja kertoo.

Haapajärven LVI-Rakentajat Oy:n urakkakohteiden asiakkaita ovat lähinnä kunnat, valtio, eri yhteisöt sekä nykyisin myös rakennusurakoitsijat ja kauppaketjut.

Yrityksen kilpailuvaltti on 30 toimintavuoden aikana hankittu tunnettavuus Haapajärvellä ja lähialueella, sekä hyvin tehdyn työn tuloksena saavutettu luottavuus ja hyvä maine. Positiivista imagoa on vahvistanut myös kuuluminen valtakunnalliseen Hanakat –ketjuun.

Haapajärven LVI-Rakentajat Oy on perustettu vuonna 1981 ja sen omistavat Voitto Isokääntä ja Kari Knaappila. Nyt yritys työllistää kymmenen työntekijää ja kiireisimpänä aikana myös joukon aliurakoitsijoita. Liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa.

Yhteystiedot

Haapajärven LVI-Rakentajat Oy

Osoite
Rajakatu 9
85800 Haapajärvi

puh.
08 762 411

fax
08 762 412

email
voitto.isokaanta@hanakat.fi

www.hanakat.fi

Share.