Täyden palvelun Hammarin Sähkötalo

0

pp-hammar2Jo yli sadan vuoden ajan on Suomen vanhin sähköliike, Hammarin Sähkö palvellut Oulun seutua kaikessa mikä liittyy valaisemiseen ja sähköön. Täyden palvelun sähkötalossa on aina ollut periaatteena tarjota asiakkaille asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua.

– Tämä on vanha, hyvä perinne, joka jatkuu edelleen. Asiakkaan etu on saada samasta paikasta kaikki mikä liittyy sähköön, toteaa perheyrityksen kolmannen polven toimitusjohtaja Harry Hammar.

Hammarin Sähköstä asiakkaat löytävät sisä- ja ulkovalaisimet, lamput ja muut sähkötarvikkeet sekä varaosat vanhempiinkin tuotteisiin. Yrityksen asennusosastolta asiakas saa sähkösuunnittelu- ja –asennuspalvelut. Kodinkoneosastolta löytyvät kaikki kodin keittiössä ja pesutiloissa tarvittavat, ns. valkoisen linjan koneet.  Merkkivalikoima on alan ehdotonta kärkeä: AEG,  Electrolux, Whirlpool, Miele, LG.

Yhtiön noin kahden miljoonan euron liikevaihdosta puolet tulee myynnistä, toinen puoli asennuksista ja huolloista. Työntekijöitä on kaikkiaan noin 25 kolmessa eri toimipisteessä.

Hammarin Sähkön valot totuttiin vuosikymmenien ajan näkemään Oulun ydinkeskustassa, viimeksi nimikkopaikalla Hammarinkulmassa. Nyt yrityksen pääpaikka, Hammarin Sähkötalo, on siirtynyt kaupungin liikekeskuksen kasvusuuntaan Limingantulliin, jossa sen saavutettavuus väljine pysäköintialueineen on huomattavasti parempi.

Sähkötalon lisäksi yrityksellä on valaisinosasto Askotalossa Sisustajantorilla ja Limingassa sivumyymälä, joka on palvellut sähköliikkeenä ja asennustoimipisteenä Oulun eteläpuolista aluetta jo 45 vuoden ajan.

Valaisinosasto aina ajan tasalla

Hammarin Sähkö tunnetaan parhaiten ehkä valaisimistaan. Limingantullin valaisinmyymälä onkin todellinen valaisintaivas. Asiakas voi valita mieluisan sisä- tai ulkovalaisimen peräti 2 000 valaisimen valikoimasta, laajimmasta koko Pohjois-Suomessa.

-Valaisimet ovat tärkeä osa viihtyisää ja turvallista asumista. Näin pohjoisessa oman lukunsa muodostaa pimeän ajan valaiseminen. Samoin ulkovalaistus ja sen automatisointi, Harry Hammar toteaa.

Perheyrityksessä työskentelevä tytär Satu Hammar-Hutri on aktiivinen toimija valtakunnallisessa SuomenValomestarit  –kauppiasketjussa. Tämä takaa Ouluun alan viimeisimmät valaisinmallit ja edullisen hintatason suurien yhteisostojen kautta.

-Valaisinosasto on meillä aina ajan tasalla ja elää trendien mukana. Erottautuminen kovan kilpailun alalla on tärkeää. Tämän päivän asiakas haluaa kotiinsa yksilöllisiä valaisimia ja –ratkaisuja, toimitusjohtaja lisää.

Perinteet velvoittavat

Hammarin Sähkön asiakaskunta on alusta asti muodostunut yksityistä ihmisistä, yrityksistä ja julkisyhteisöistä. Sähkömyymälänä, pientukkuna ja asennusfirmana yrityksellä on toiminnassaan niin monta tukijalkaa, että yhtiö on selvinnyt niin sodista kuin lama-ajoistakin.

-Sähköala vaatii periksiantamatonta sitkeyttä. Rakentamisessa ja asumisessa säästetään heti kun yhteiskunnassa on huonommat ajat. Emme kuitenkaan ole lähteneet mukaan mihinkään hassutuksiin, vaan olemme aina keskittyneet tekemään omaa työtämme parhaalla mahdollisella tavalla. Perinteet velvoittavat!

{gallery}pp-hammarinsahko{/gallery}

Yhteystiedot

Hammarin Sähkö Oy

Osoite
Ilmarinkatu 7
90400 Oulu

puh.
08 311 5331

fax
08 311 5337

email
hsoy@hammarinsahko.fi

www.hammarinsahko.fi

Kartta

Share.