Suurella sydämellä asiakkaiden parhaaksi

0

kp-omega3Sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Erilaiset ruokaohjelmat ovat entisestään korostaneet keittiön keskeistä asemaa kodeissa. Tänä päivänä ihmiset haluavat yhä yksilöllisempiä ratkaisuja niin kotiinsa yleensäkin, kuin myös sen sydämeen, keittiöön.

Ylivieskalaisen Omega-Keittiöiden menestys ja hallittu kasvu perustuvat siihen, että juuri yksilöllisyys on nostettu toiminnan keskiöön. Yrityksen motto, Suurella sydämellä, kuvaa henkilökunnan sitoutumista yksilölliseen asiakaspalveluun.

– Meidän vahvuutemme on ehdottomasti yksilöllinen palvelu. Palveluorganisaatiomme on sellainen, missä asiakas palvellaan alusta loppuun saakka omin voimin. Meillä on omat myyjät, omat suunnittelijat, valmistus omalla tehtaalla ja toimitus omalla kalustolla.

– Asennuksen laajuus on sovittavissa asiakaskohtaisesti pintatöitä myöten. Voimme hoitaa koko projektin niin, ettei asiakkaan tarvitse järjestää muita aliurakoitsijoita. Sen ansiosta toimitusvarmuuskin on erittäin korkea, eli asiakas saa kalusteensa juuri silloin, kun ne on luvattu, sanoo markkinoinnista vastaava Osmo Pietarila. Hän on myös toinen Omega-Keittiöiden yrittäjä-omistajista yhdessä Tapani Kravun kanssa.

Yksilöllisen palvelun lisäksi Omega-Keittiöiden toinen tärkeä menestystekijä on tuotteiden korkea laatu.

– Emme kuitenkaan ole panostaneet laatuun hinnan kustannuksella. Se tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan laatua järkevään hintaan, Pietarila korostaa.

kp-omega4Maltillista laajentumista

Omega-Keittiöt on perustettu 1998 ja se valmistaa sekä asentaa kodin kiintokalusteita yksityisille uudisrakentajille, remontoijille ja rakennusliikkeille. Yrityksen myyntiorganisaatio kattaa tehtaan lähitalousalueen mutta toimitukset ulottuvat eri puolille Suomea. Lokakuussa 2011 valmistuneet uudet tuotantotilat mahdollistavat tuotantokapasiteetin kasvattamisen ohella entistä joustavammat toimitusajat ja laajemman tuotevalikoiman.

– Selkeä lähtökohtamme on ollut koko ajan se, että laajennumme ja kehitämme vähitellen. Meillä on visio, että jossain vaiheessa myyntiverkostomme kattaa koko Suomen, eli olemme silloin fyysisestikin valtakunnallinen yritys, Pietarila kertoo.

Hän korostaa, että laajentuminen tapahtuu koko ajan talouden ehdoilla, eikä se ole itsetarkoitus. Vain taloudellisesti kannattava yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan luotettavasti alusta loppuun saakka.

– Toimimme erittäin kilpaillulla alalla, mutta olemme onnistuneet tekemään oikeita asioita ja sillä tavalla saavuttaneet asiakkaiden luottamuksen. Uusilla alueilla olemme saaneet nopeasti jalansijan, kuten viimeksi Kokkolassa.

Jotta yritys menestyy jatkossakin, sillä on Pietarilan mukaan oltava huippuhenkilökunta, joka sitoutuu sataprosenttisesti yritykseen ja asiakaspalveluun.

– On ollut miellyttävää huomata, että asiakkaamme ovat suositelleet meitä uusille asiakkaille. Se kertoo siitä, että konseptimme on oikea, ja että olemme voineet vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Yhteystiedot

Omega-Keittiöt

Osoite
Ruutihaantie 13
84100 Ylivieska

puh.
08 420 817

fax
08 420 864

email
myynti@omegakeittiot.fi

www.omegakeittiot.fi

Share.