Softsizingin ratkaisuilla tieto talteen, jalostukseen ja hyötykäyttöön

0

sk-softsizing-intro.jpgSovelluskehitykseen ja integraatioratkaisuihin erikoistunut Softsizing Oy kehittelee ja räätälöi erityisjärjestelmiä asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

– Lähtökohtana on saada ohjelmistot kommunikoimaan keskenään ja taata järjestelmien välinen tiedonsiirto. Erilaisia laitteita voidaan hallita keskitetysti sekä koota ja jalostaa niiltä tarpeellista informaatiota, toimitusjohtaja Kari-Erik Berg selvittää.

Yrityksen kärkituotteita ovat webbikaupparatkaisut, kiinteistöjen etäluenta- ja ohjausjärjestelmät, toimistosovellukset sekä dataverkkojen hallinta- ja yrityspalvelujärjestelmät.

Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa pankki-, rahoitus- ja vakuutusalan sekä julkishallinnon toimijoita. Yhteistyön lähtökohtana ovat aina kumppanin ongelmat, tarpeet ja odotukset.

– Suunnittelua tehdään asiakkaan kanssa vahvassa vuorovaikutuksessa. Teemme aluksi esittelyversion. Kun työ esitetään konkreettisesti tässä ja nyt, asiakkaan on helpompi sisäistää ja tarkentaa haluamaansa, Berg luonnehtii.

Toteutukset tehdään asiakkaalle sopivilla kehitysvälineillä. Lähtökohtana on palvella joustavasti ja nopealla aikataululla.

Vuodesta 1974 alalla ollut Berg operoi pääasiassa Uudellamaalla. Porissa ohjelmistoja kehitetään kolmen miehen voimin.

– Toimin tulkkina asiakkaan tarpeiden ja tekniikan välillä ja käännän asiat tietotekniikan kielelle. Meillä työskentelee päteviä ja lahjakkaita kavereita, jotka ovat teknisesti taitavia ja innokkaita tekemään, Kari-Erik Berg kiittelee.

 

Softsizing Oy
Osoite
Itsenäisyydenkatu 41 A
28100 Pori

puh.
02 633 1338

email
info@softsizing.fi

www.softsizing.fi

Share.