Satakuntalaisen yrittäjän asialla

0

Satakunnan Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 21 aluejärjestöstä toimialueena koko Satakunnan maakunta. Satakunnan Yrittäjät pyrkii parantamaan yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä omalla alueellaan. Tavoitteena on menestyvien yritysten ja yrittäjien määrän lisääntyminen ja yrittäjien taloudellisen ja sosiaalisen aseman kohentuminen.

Satakunnan Yrittäjät toimii alueensa yritysten muodostamien 27 paikallisyhdistyksen alueorganisaationa.

Jäsenmääräkehitys on ollut positiivinen, ja tällä hetkellä jäseniä on lähes 5 000. Keväällä 2010 tehdyn järjestötutkimuksen mukaan tärkein syy kuulua yrittäjäjärjestöön on yrittäjien edunvalvonta. Seuraavaksi tärkeimmiksi syiksi nousevat yrittäjäjärjestön tarjoamat neuvontapalvelut, yrittäjäaate ja halu kuulua muiden yrittäjien kanssa samaan joukkoon.

Satakunnan Yrittäjät tarjoaa yrittäjille monipuolisia palveluita. Yrittäjä voi saada maksutonta neuvontapalvelua lakiasioissa, vero- ja tiliasioissa ja työsuhdeasioissa.  Yhdistyksen tiloissa toimii sukupolven- ja omistajanvaihdosasiantuntija, joka opastaa yrittäjää yrityksen myynnissä, sukupolvenvaihdoksessa ja yrityksen lopetuksessa. Neuvontapalvelu toteutetaan Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy:n, Rauman Seudun Kehitys Oy:n, Pohjois- Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n ja ELY-keskuksen yhteishankkeena, jota hallinnoi Satakunnan Yrittäjät.

Yhdistys järjestää yrittäjäkoulutusta, jonka pyrkimyksenä on yrittäjän ja yritystoiminnan valmiuksien kehittäminen ja ylläpitäminen. Tavoitteena on osallistua ajankohtaisten ja laadukkaiden koulutustilaisuuksien tuottamiseen ja tarjota yrittäjille pitkäkestoisia yrityksen kehittämiseen liittyviä koulutusohjelmia, joita järjestetään yhteistyössä koulutusorganisaatioiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Yhteistyössä Sataedun, WinNovan ja Satakunnan oppisopimuskeskuksen kanssa toteutetaan Osaava yrittäjä tekee tulosta –yrittäjän ammattitutkintoa, joka on suunnattu erityisesti pienyrittäjille.

Viestintäpalvelut sisältävät mm. yhdistyksen internet-sivuston www.satakunnanyrittajat.fi, Satakunnan Yrittäjä –lehden, YrittäjäInfo-jäsenlehden, uutiskirjeet sekä muut sähköiset viestintävälineet.  Viestintää kehitetään mm. uudistamalla Satakunnan Yrittäjä –lehti vuoden vaihteessa  ja toimittamalla YrittäjäInfo jatkossa sähköisessä muodossa.  Ajankohtaisista asioista, mm. koulutuksista, tiedotetaan pääasiassa sähköpostitse ja uutiskirjein.

Satakunnan Yrittäjien toimiston henkilökunta on käytettävissäsi: kerromme mielellämme lisää neuvonta- ja jäsenpalveluista sekä opastamme ja neuvomme muissa mahdollisesti mieltä askarruttavissa asioissa – ollaan yhteydessä!

Yhteystiedot

Satakunnan Yrittäjät ry

Osoite
Isolinnankatu 24, PL45
28101 Pori

puh.
02 634 9900

fax
02 634 9901

email
satakunnan.yrittajat@satakunnan.yrittajat.fi

www.satakunnanyrittajat.fi

Kartta

Share.