Sähkö-Polarin valttina kvr-urakointi

0

Sähkö-Polar Oy on aina tunnettu monipuolisista palveluistaan. Uusin palvelumuoto on kokonaisurakointi, johon yritys panostaa nyt entistä vahvemmin. Asiakas saa samasta paikasta sekä sähkösuunnittelun että –urakoinnin. – Asiakas hyötyy hinnallisesti, urakka-aika nopeutuu ja lopputuloksen toimivuus on taattu, kiteyttää toimitusjohtaja Tauno Sipola.

Sähkö-Polarin asiakkaat ovat lähinnä julkisyhteistöjä sekä yrityksiä, kuten rakennusliikkeitä. Uudiskohteiden lisäksi töitä tehdään saneeraustyömailla, joskus molempien yhdistelmässä.

– Työkohteet ovat yleensä vaativia. Tämä on tietoinen valintamme ja olemme erikoistuneet niihin, sanoo yrityksen tekninen johtaja Heikki Sipola.

Sähkö-Polarin päätoiminta-aluetta on Pohjois-Suomi ja etenkin Oulu lähialueineen. Etelä-Suomen markkinoita varten yrityksellä on toimipiste Tampereella.

Yrityksen referenssit puhuvat puolestaan. Yhtenä kiinnostavimmista talousjohtaja Mari Alarvo ja tekninen johtaja Heikki Sipola mainitsevat Oulun lääninhallituksen saneerauksen. Suojelukohteen sähkötöiden suunnittelu ja toteutus olivat melkoinen haaste, mutta kaikki sujui yllättävänkin kivuttomasti. Muina referensseinä ovat mieleen jääneet hotelli Scandic Oulussa ja Pirkkalakeskus Tampereella.

-Yksi lämpövoimalakin on tehty ja katuvalaistusta mm. Oulunsalossa ja Hiukkavaarassa, sekä omakotitaloja. Ei ole kohdetta, jonka sähkötöiden suunnittelu ja toteutus eivät meiltä onnistuisi, Heikki Sipola toteaa.

pp-sahkopolar2Haastava ja kehittyvä toimiala

-Sähköala on haastava. Tekniikka kehittyy kaiken aikaa, etenkin heikkovirtapuolella, Mari Alarvo sanoo.

Modernin talotekniikan järjestelmät tulevat nykyisin kaikkiin rakennuksiin. Palveluihimme kuuluvat suunnittelusta lähtien kaikenlaiset järjestelmät palo- ja rikosjärjestelmistä kulunvalvontaan. Uutta tekniikkaa tulee kaiken aikaa lisää, Heikki Sipola jatkaa.

Yrityksen työntekijöiden ammattitaitoa ylläpidetään kouluttamalla heitä koko ajan uusiin järjestelmiin. Monen sähköasentajan rautaisen osaamisen taustalla on myös pitkä kokemus alalla.

-Tämä on merkittävä vahvuutemme. Pärjäämme markkinoilla osaavan henkilökunnan ansiosta. Jotkut asentajistamme ovat olleet talossa lähes alusta asti. Nuoremmat asentajat kasvavat kokeneiden työtoveriensa mukana erilaisiin projekteihin, Mari Alarvo sanoo.

40 vuoden kokemuksella

Sähkö-Polar Oy on perustettu Kiimingissä vuonna 1972. Tauno Sipola on ollut yrityksen toimitusjohtaja alusta lähtien.

Työntekijöitä yrityksessä on yli 30. Toimitusjohtaja, tekninen piirtäjä ja varastomies työskentelevät Kiimingin toimipisteessä, muut Oulussa. Tampereen toimipisteessä on alueen toiminnasta vastaavat työnjohtajat.

– Kvr-urakointi tulee olemaan Sähkö-Polarissa entistä vahvempi toimintamuoto. Näyttää myös siltä, että pitää entistä enemmän verkostoitua yhteistyökumppanien kanssa, Tauno Sipola arvioi tulevaisuuden näkymiä.

Sähkö-Polar Oy

Osoite
Hanhitie 13
90150 Oulu

puh.
08 818 0100

fax
08 818 0120

email
spoy@sahkopolar.fi

www.sahkopolar.fi

Kartta

Share.