Rauman historia ja perinteet kohtaavat Tallbo-ravintoloissa

0

sk-tallbo-intro.jpgVilla Tallbon pihapiiri Raumanmeren rannalla on luotu onnistuneiden juhlien ja erilaisten yritystilaisuuksien paikaksi. Kokonaisuuteen kuuluvat idyllinen pitsihuvila korkeatasoisine keittiöineen ja uusi, moderni juhlatalo.

Villa Tallbon pihapiiri hakee vertaistaan. Vuonna 1901 rakennetun, kulttuurihistoriallisesti merkittävän, entisen huvilan on Tallbo-ravintoloiden yrittäjäpariskunta Maila ja Erkki Sinervaara kunnostanut juhlien viettoon ja ryhmien ruokailuun.

Huvilan kolmessa upeassa salissa ja isolla lasikuistilla on yhteensä 130 ravintolapaikkaa. Yläkerrassa on 20-30 hengen kokoustila. Talon uusinta osaa on nykyaikainen keittiö, joka on   tunnettu hyvästä ruoastaan.

– Keittiömme on hyvin perinteinen. Tarjolla on selkeää suomalaista ruokaa, ryyditettynä ripauksessa klassista keittiötä, kuvailee talon rouva Maila Sinervaara. Varsinainen keittiömestari on Erkki Sinervaara, joka vaalii työssään vanhoja ravintolaperinteitä.

Uusi juhlatalo yritys- ja perhetapahtumiin

Villa Tallbo on Tallbo –ravintoloiden pääpaikka. Uusin toimipiste on samaan pihapiiriin vasta valmistunut punainen juhlatalo. Se on suunniteltu erityisesti kokous- ja koulutustiloiksi sekä erilaisten perhejuhlien pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja on 240.

– Uudet tilat ovat mahdollistaneet isotkin yritystilaisuudet ja suuret perhejuhlat. Nyt voimme myös järjestää asiakkaille erilaista oheisohjelmaa, kuten pihalla grillausta, ohjelmallisia illanviettoja, saunomista. Kokonaisuuksia, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, Maila Sinervaara kertoo.

Kaupunkiravintola vanhassa Raumassa

Merellisen Villa Tallbon pihapiirissä toiminta painottuu kesään, viikonloppuihin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Maila ja Erkki Sinervaaran yrityksen Rauman Sinimailasen toiminnan tasoittamiseksi yrittäjät hankkivat vuonna 1996 toimipisteen myös vanhan Rauman sydämestä.

Tallbo-ravintoloiden ainutlaatuisen kokonaisuuden kruunaa nyt lounasravintola Wähä Tallbo. Arkisin avoinna olevassa ravintolassa on tarjolla monipuolinen lounas ja a la carte –lista. Asiakaspaikkoja on 130.

Wähä Tallbossa käy lounasaikaan paljon sopimusruokailijoita. ja ryhmiä. Iltaisin yritykset järjestävät ravintolassa tilaisuuksia ja viikonloppuisin tiloissa on usein perhejuhlia.

Tunnustusta työlle

Maila ja Erkki Sinervaara ovat kokeneita ravintola-alan yrittäjiä. Aikaisemmin he pyörittivät 13 vuotta lounasravintolaa Ulvilassa, jossa heidät valittiin vuonna 1986 vuoden yrittäjiksi. Vuonna 2010 Erkki Sinervaara sai keväällä 2010 arvostetun tunnustuksen, Suomen keittiömestarien Gordon Blue –käädyt ja Maila Sinervaara valittiin Rauman Naisyrittäjäksi.

Sinervaarojen yritys Sinimailanen Oy on todellinen perheyritys. Vanhemmat asuvat ja toimivat Villa Tallbossa. Wähä Tallbon toiminnasta Rauman keskustassa vastaavat tytär, poika ja miniä. Perheen ulkopuolisia työntekijöitä on 5-8.

 

Rauman Sinimailanen Oy/Tallbo-ravintolat
Osoite
Petäjäksentie 178
26100 Rauma

puh.
02 822 0733

 

email
maila.sinervaara@tallbo-ravintolat.com

www.tallbo-ravintolat.com

Share.