Puhtauden puolesta– laadukkaita siivoustarvikkeita jo 30 vuotta

0

Siivous-Info Oy on savonlinnalainen 30-vuotias perheyritys, joka markkinoi puhtausalan ammattituotteita julkis- sekä yksityissektorille. Tuotemerkit ovat Suomessa yleisesti käytössä olevia tunnettuja ja laadukkaita ammattisiivoustuotteita. Asiakaskuntaan kuuluvat mm. kunnat, kaupungit, yritykset, suurkeittiöt, siivousliikkeet sekä teollisuus. Olavinkadun myymälässä palvellaan myös kotitalousasiakkaita oikeiden siivousaineiden ja -välineiden hankinnassa.

 

Siivous-Info Oy toimii kiinteässä yhteistyössä sisaryrityksensä Suomen Alfa Cleaning Oy kanssa. Alfa Cleaning on Numatic-siivouskoneiden maahantuonti-, vienti- ja markkinointiyritys. Lisäksi koneiden huolto- ja varaosapalvelut. Tunnetuin tuote on tehokas ja iloinen Henry-pölynimuri.

Aulikki Kaasalaisen mukaan siivousmenetelmät sekä -tuotteet ovat muuttuneet ja kehittyneet vuosikymmenten aikana. Ammattimaisessa siivouksessa suositaan yhä enemmän kokonaisia järjestelmiä. Siivousala on myös koneellistunut koko ajan. Yritys tarjoaakin asiakkailleen ajanmukaisia ja tarpeeseen räätälöityjä kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät myös tuotteiden ja laitteiden käyttöopastuksen ja koulutuksen.

Yritys myy siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden lisäksi erilaisia oheistuotteita kuten mattoja, jätesäkkejä ja papereita. Yleisimmät päivittäistuotteet löytyvät yritykseltä heti varastosta. Nelihenkisen Kaasalaisen perheen lisäksi yritys työllistää kaksi ulkopuolista työntekijää. Siivous-Info Oy palkittiin vuonna 2006 Savonlinnan Seudun vuoden yrittäjäpalkinnolla.

{gallery}es-siivous-info_oy{/gallery}

 

Siivous-Info Oy

Osoite
Olavinkatu 38
PL 95, 57101 Savonlinna

puh.
015 515 905

fax
015 515 955

email
info@yritys.fi

www.siivous-info.fi

www.alfacleaning.fi

Share.