Puhdas sisäilma vaatii osaamista

0

sk-100ilmastointi-intro.jpgPorilainen 100-Ilmastointi Oy tietää miten syntyy puhdas sisäilma. Yrityksen osaamista ovat kaikki LVI-alaan liittyvät palvelut: asennus, kanavien puhdistus, huolto ja laitemyynti.

– Puhdas sisäilma on tärkeä asia. Syömättä ja juomatta elää pitkäänkin, ilman ilmaa ei montaakaan minuuttia. Paitsi terveyteen, hyvä sisäilma vaikuttaa myös työtehokkuuteen ja energiakustannuksiin, kiteyttää yrityksen toimitusjohtaja Teuvo Jaakkola.

100-Ilmastoinnin pääasiakkaita ovat julkiset rakentajat, kuten kunnat, sekä teollisuuslaitokset ja rakennusliikkeet. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita, ja monesti hyvinkin vaativia.

Esimerkkinä isosta urakasta toimitusjohtaja mainitsee Outokummun Harjavallan projektin kohteet. Haastavimmasta ja kiinnostavimmasta päästä on ollut sienimön ilmastoinnin toteutus. Eksoottisin kohde on puolestaan ollut Intian Suomen-suurlähetystö.

Toimiakseen moitteettomasti vuodesta toiseen LVI-laitteet vaativat säännöllistä huoltoa.

-Kaksi kertaa vuodessa, syksyisin ja keväisin, on laitteille hyvä tehdä perushuolto. Säädöt voivat olla pielessä, suodattimet vaativat huoltoa. ilma ei vaihdu kunnolla tai huonelämpötila ei ole sitä mitä on ajateltu, Teuvo Jaakkola kuvailee.

Vahvuuksina kokemus ja osaaminen

100-Ilmastointi Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Toimitusjohtaja Jaakkola on ollut alalla vieläkin pidempään, yli 30 vuotta.

Tänä aikana moni asia on muuttunut ja haasteet kasvaneet jatkuvasti. Sisäilman laatuun kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Alan tekijöiltä edellytetään pätevyyttä ja jatkuvaa kouluttautumista.

Yrityksensä suurimpina vahvuuksina toimitusjohtaja pitääkin vahvaa kokemusta,  joustavuutta ja henkilökunnan korkeaa ammattitaitoa. Näillä tekijöillä saadaan myös työn hinta-laatusuhde kohdalleen. Tietty merkitys on silläkin, että yritys on kuulunut jo pitkään parhaaseen AAA-luottoluokitukseen.

 

100-Ilmastointi Oy
Osoite
Eteläkauppatori 4A
28100 Pori

puh.
02 633 6849

fax
02 633 0363

email
etunimi.sukunimi@100-ilmastointi.fi

http://www.100-ilmastointi.fi

Share.