Perusteellisen hyviä perustuksia

0

Viisi vuotta sitten perustettu Suomen Taloperustus Oy palvelee asiakkaitaan aina Oulun seudulta Jyväskylään asti. Yritys toteuttaa muottiin valetut saumattomat betoniperustukset pientaloihin, rivitaloihin ja halleihin.

– Valtaosa toimeksiannoistamme on omakotitalojen perustuksia.  Emme toteuta maatöitä vaan puhtaasti betoniperustuksia valmiin hiekkapedin päälle. Itsellämme on muottikalusto sekä tarvittava kuljetusajoneuvot, kertoo yrittäjä Ilpo Väyrynen, jolla itsellään on alalta yli 10 vuoden kokemus.

Laadukkaasti ja täsmällisesti

Suomen Taloperustuksen käyttämä perustustapa on kestävin vaihtoehto ja nopea toteuttaa. Talo ja talli ovat valmiina kolmessa päivässä ja normaalin omakotitalon perustus valmistuu jopa yhdessä vuorokaudessa. Menetelmän avulla voidaan toteuttaa monimutkaisiakin ratkaisuja.

Meiltä saa myös perustussuunnittelupalvelut. Työt pääsemme aloittamaan keskimäärin kaksi viikkoa tilauksesta. Toki talviaikaan tehtävissä töissä on huomioitava säävaraukset.

Yrityksessä työskentelee vakituisesti kahdeksan alan ammattilaista ja sesonkiaikoina henkilöstöä lisätään tarpeen mukaan. Yli puolet toimeksiannoista tulee sopimusasiakkailta, loput yksityisiltä tilaajilta ja muilta rakennusliikkeiltä.

– Asiakkaitamme ovat muun muassa  Sikla Oy, Rakennusliike LapTi ja Puroila-talot, jotka työllistävät meitä merkittävästi. Kunnia-asiamme on tehdä työ laadukkaasti ja täsmällisesti. Pidämme kiinni aikatauluista, sillä perustustöissä myöhästyminen vaikuttaa koko rakennusprojektiin.

Yhteystiedot

Suomen Taloperustus Oy

Osoite
Voitie 2
90450 Kempele

puh.
0440 850 127

email
ilpo.vayrynen@taloperustus.fi

www.taloperustus.fi

Kartta

Share.