Palveleva ja joustava kuljetusliike

0

Kempeleläisen Kuljetusliike Jouko Takasen toiminnan tärkein periaate on hyvä asiakaspalvelu. Liikkeelle lähdetään vaikka keskellä yötä, jos tarpeen, lupaa yrityksen toimitusjohtaja Mika Takanen.

Kuljetusliike Jouko Takanen Oy on erikoistunut jakelukuljetuksiin, joita ajetaan sekä omana toimintana että alihankkijana. Vakioasiakkaisiin kuuluvat mm. Posti-Itella Logistics, Transpoint, Kuljetus-Vähälä, Kaukokiito ja Ahlsell.

– Pääasiassa ajamme asiakkaiden kappaletavaraa Oulun seudulla. Omat kuljetukset ovat pitempiäkin lenkkejä maaseudulla, Mika Takanen täsmentää.

Jakelu- ja noutokuljetusten ohella kuljetusliikkeen palveluihin kuuluvat nostopalvelut. Pyöräkoneella rekkojen purkaminen sujuu sujuvasti. Tarvittaessa käytössä on  myös muutama hiiopilla varustettu auto. Lisäksi kuljetuspalvelujen valikoimaan kuuluvat muutot yksityisasiakkaille.

– Hyvä asiakaspalvelu ja joustavuus ovat parhaita vahvuuksiamme, toimitusjohtaja summaa.

Monipuolisen palvelun taustalla on myös yrityksen oma kalusto. 21 auton kalustoon mahtuu kaikenkokoisia autoja paketti- ja pienkuorma-autoista täysyhdistelmärekkoihin. Kuljetusliike työllistää 27 työntekijää.

pp-kuljetustakanen2Sivutoiminimi Sesilia

Nykyisen toimitusjohtajan isä Jouko Takanen perusti kuljetusliikkeen Kempeleessä vuonna 1993. Mika Takanen oli firman ensimmäinen työntekijä, sitten osakas ja lopulta toimitusjohtaja vuodesta 2007 lähtien, jolloin isä jäi eläkkeelle.

Toistakymmentä vuotta yhtiöön on sivutoiminimenä kuulunut myös vaateliike Sesilia, joka työllistää Mika Takasen Minna-vaimon. Kauppakeskus Zeppelinissä sijaitseva muotiputiikki on erikoistunut nuorekkaisiin ja yksilöllisiin aikuisen naisen vaatteisiin.

Yhteystiedot

Kuljetusliike Jouko Takanen Oy

Osoite
Väärälänkuja 6
90450 Kempele

puh.
08 515 148
0400 190 408

fax
08 520 8800

email
info@kuljetustakanen.fi

www.kuljetustakanen.fi
pp-kuljetustakanen3

Kartta

Share.