Oulaisten Apteekissa asiakas on kuningas

0

pp-oulaistenapteekki6Oulaisten Apteekin yli satavuotisia perinteitä on vuodesta 1998 lähtien vaalinut apteekkari Kalle Tuori. Nykyaikaisessa, palveluiltaan ja valikoimiltaan monipuolisessa apteekissa hän näkee kaikkein tärkeimpänä sen, että asiakas saa tarkalleen tarvitsemansa lääkkeen ja tietää miten käyttää sitä oikein.

– Meillä asiakas on kuningas, apteekkari Kalle Tuori naurahtaa. Käytännössä tämä tarkoittaa hyvin asiakaslähtöistä palvelua, jota kehitetään koko ajan.

Oulaisten Apteekin peruspalveluita ovat mm. koneellinen annosjakelu nykyisin lähes 200 asiakkaalle, tiedon jakaminen asiakkaille vaihtoehtolääkkeistä, ja lääkejätteiden vastaanotto.

Jo 12 vuoden ajan on apteekin asiakkaiden vapaassa käytössä ollut verenpainemittari, joka onkin varsin suosittu. Tupakoinnin lopettamista harkitseville apteekki järjestää yksilöllistä tupakavierotusta. Apteekin astmayhdyshenkilö ja diabetesyhdyshenkilö sekä sydänyhdyshenkilö  pitävät potilaille mm. luentoja uusista lääkkeistä.

pp-oulaistenapteekki4Asiantunteva henkilökunta

Suomessa yhdeksän kymmenestä yli 74-vuotiaasta käyttävät vähintään yhtä sydän- ja verenkiertosairauksien lääkettä.

– Palveluihimme kuuluu lääkehoidon kokonaisarviointi. Yhdessä lääkärin kanssa teemme kokonaisarvion ja karsimme lääkkeitä. Tällä saavutetaan paitsi terveydellisiä, myös yhteiskunnalle taloudellisia säästöjä, Kalle Tuori toteaa.

Apteekin 19 työntekijästä yksi farmaseutti on kouluttautunut lääkehoidon kokonaisarviointiin. Muutenkin koko henkilöstö on vuoronperään päivittämässä tietojaan ja taitojaan jatkuvasti muuttuvalla alalla.

– Meillä on varsin korkeasti koulutettu henkilökunta. Proviisorimme on jopa väitellyt tohtoriksi, apteekkari kertoo.

Yhteystiedot

Oulaisten Apteekki

Osoite
Rautatienkatu 5
86300 Oulainen

puh.
08 470 477

email
oulaisten.apteekki@yritysnet.com

www.oulaistenapteekki.com

Kartta

Share.