Osa aktiivista Kiinteistömaailmaa

0

 

Huoneistotori Oy on yksi Kiinteistömaailma-ketjun yli sadasta asuntomyymälästä. Yrittäjä Lea Pulkkinen kokee kuulumisen valtakunnalliseen ketjuun pelkästään positiivisena asiana.

– Kiinteistömaailma on brändinä tunnettu ja se koetaan positiivisesti. Olemme monella tavalla alan edelläkävijöitä, ja sillä myös erotumme kilpailijoista, hän toteaa.

 

Lea Pulkkinen pitää tärkeänä, että asiakkaan on esimerkiksi helppo tavoittaa Huoneistotorin palvelut. Myytävänä olevat asunnot löytyvät netissä Kiinteistömaailman omilta sivuilta sekä kaikilta suosituilta asunnonhakusivuilta, kuten Oikotie, Etuovi ja Asuntoarena. Lisäksi Kiinteistömaailman asuntomyymälät ja niiden toisilleen tutut yrittäjät muodostavat toimivan verkoston.

– Jos asiakas menee vaikkapa Helsingissä Kiinteistömaailman myymälään ja hänellä on tarve löytää asunto täältä Mikkelistä, tieto välittyy heti meille, Lea Pulkkinen kertoo.

Kiinteistönvälitysalan uutuutena Kiinteistömaailmassa otettiin käyttöön uusi asiakkaiden tarpeisiin sovitettu palvelupaletti. Siinä on yhtenä vaihtoehtoehtona Tarjouskauppa, joka tuonut mannermaisen tavan tehdä asuntokauppaa myös Suomessa.

– Asiakas ja myyjä sopivat asunnolle lähtöhinnan, joka on nähtävillä lehti-ilmoituksissa ja netissä. Kaikki kiinnostuneet voivat tehdä asunnosta oman hintaehdotuksen netissä tai perinteisen sitovan kirjallisen ostotarjouksen välittäjän kanssa lähtöhinnasta ylöspäin. Hintaehdotukset ja kirjalliset tarjoukset ovat kaikkien nähtävissä netissä ja lehti-ilmoituksissa näkyy ylin tarjottu hinta, Lea Pulkkinen selvittää.

– Kaupankäynti on näin avointa ja läpinäkyvää kaikille kaupan osapuolille. Myytävälle kohteelle määräytyy hinta markkinoilla, jonka myyjä päättää joko hyväksyä tai odottaa vielä parempaa hintaa. Muutaman kuukauden valtakunnallisen seurannan perusteella Tarjouskaupan kohteita käydään katsomassa netissä 40 prosenttia enemmän kuin ns. perinteisessä palvelussa olevia kohteita. Tarjouskaupassa myyntiajat ovat myös huomattavasti lyhyemmät.

Kokemus ja palvelu parhaat valtit

Lea Pulkkinen on ollut Huoneistotorin yrittäjä jo toistakymmentä vuotta ja alalla sitäkin kauemmin.

– Uskon, että jos viihtyy tässä työssä, pysyy alalla pitkään. Osaava henkilökunta, onnistuneet kaupat ja tyytyväiset asiakkaat ovat niitä arvoja, jotka kantavat meitä jokaista eteenpäin, hän toteaa.

Huoneistotori on kohtalaisen suuri toimisto kiinteistönvälitysalalla. Myyntineuvottelijoita on lähes kymmenen ja asuntokauppoja tehdään yli 200 vuodessa Mikkelin ja lähiympäristön kohteissa. Erityisesti Etelä-Savon ympäristöineen hienoine vesistöineen houkuttelee niin pääkaupunkiseudulta kuin itänaapurista vapaa-ajan asuntojen ostoksille.

Huoneistotorin valtteja ovat henkilöstön ammattitaito, kokemus ja palvelualttius. Asiakkaalle asunnon osto ja/tai myynti ovat usein ainutkertaisia tapahtumia elämänsä aikana, joita ei hoideta rutiininomaisesti.

– Toimimme hyvin haastavalla ja vaativalla alalla. Eikä vähiten siksi, että kiinteistövälittäjän on tiedettävä paljon ja tunnettava koko ajan muuttuva lainsäädäntö. Ihmiset ovat myös tulleet yhä tietoisemmiksi omista oikeuksistaan asuntokaupassa, Lea Pulkkinen sanoo.

 

Huoneistotori Oy

Osoite
Porrassalmenkatu 27
50100 Mikkeli

puh.
015 760 0001
0400 554998

fax
01 234 5678

email
etunimi.sukunimi@kiinteistomaailma.fi

www.kiinteistomaailma.fi

Share.