Mykrä pureutuu pintaa syvemmälle

0

Ulvilalaisen Maanrakennus Mykrän juuret vievät vuodelle 1973, jolloin Jorma Mykrän aloitti toiminnan kone ja mies periaatteella. Nykyään perheyritys työllistää yli 20 henkeä ja kuuluu alan toimijoiden joukossa Satakunnassa keskiraskaaseen sarjaan.

Yritys rakentaa kunnallistekniikkaa, tekee purkutöitä, käsittelee maa-aineksia ja hoitaa tieverkon kesä- ja talvikunnossapitoa.  Energiapuolen urakoissa reviirinä on koko valtakunta.
– Kokonaisurakointi on vahvuutemme. Teemme asiakkaille työkokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään kaiken alusta loppuun saakka. Lähtökohtana on korkea laatutaso ja pitävät aikataulut. Pystymme toteuttamaan vaativatkin urakat asiakkaan haluamalla tavalla, urakoitsija Jorma Mykrä luonnehtii.

Täyden palvelun paketti

Mykrän menuun kuuluu työnjohto, urakan valmistelu, käytännön toteutus ja jälkityöt. Yritys hoitaa myös tarvittavat kaivuuluvat, urakka-aikaisen liikennesuunnittelun ja käytännön järjestelyt. Monipuolinen ja hyvä kalusto on merkittävä laatutekijä.
– Ala on hyvin kilpailtua, sillä toiminta ei perustu luvanvaraisuuteen. Tämä mahdollistaa alalle tulon helpoksi ja siksi urakoissa on usein merkittäviä laatueroja. Samasta työstä voi saada hyvin erilaisia tarjouksia. Ikävä kyllä myös monilta tilaajilta uupuu alan osaaminen, Jorma Mykrä harmittelee.

Massat päätyvät uusiokäyttöön

Yritys avasi vuosi takaperin kolmen hehtaarin terminaalikentän, jossa käsitellään vuosittain merkittävä määrä massoja.
– Jalostamme myös purkutavaraa hyötykäyttöön. Toimitamme esimerkiksi haketta energiakäyttöön ja täytemaata rakentajille. Yksityisihmisille myymme multaa ja kiviaineksia.
Jorma Mykrän mukaan pian 40 vuotta toiminut Maanrakennus Mykrä on tätä nykyä hyvässä vauhdissa. Myös Satakunnan tulevaisuus näyttää yrittäjän näkökulmasta hyvältä.
– Uuden ydinvoimaluvan merkitys on koko maakunnan kehittymisen kannalta todella positiivinen, hän painottaa.

 

Maanrakennus Mykrä Oy
Osoite
Rantakuja 3
28400 Ulvila

puh.
02 537 9150

fax
02 537 9160

email
mmmykra@mm-mykra.fi

http://www.mm-mykra.fi

Share.