Mutkatonta ja joustavaa – teille turvallisesti

0

Kuljetusliike T. Lehtinen tekee vaikutuksen. Ihan yrittämättä.

– Luotettavuus, joustavuus ja asiakkaan kannalta ennakoitava eli lupauksensa pitävä tavarantoimittaja, sanoo Sukke, niin – Sukke vaan.

T. Lehtisellä ei tärkeillä, vaikka asiat on totuttu hoitamaan ammattimaisesti alusta loppuun.
Mainitut perusjutut kuuluvat yrityksen luonnolliseen toimenkuvaan ja olemukseen.

– Lupaamme sen mitä pystymme tekemään. Aikataulutetut kuljetukset pidetään asiakkaan odottamassa raamissa. Tässä toimii tuttu kolminaisuus: me täällä Kouvolan päässä, kuski ja asiakas. Kaikki kolme tietävät mitä haluavat ja miten toimitaan, sanoo Sukke Tuomainen, joka kysyttäessä kertoo toimenkuvansakin: liikenne- ja markkinointijohtaja sekä varatoimitusjohtaja.

Luontaiset selviytyjät tuovat ja vievät

Nimikkeet ovat ”rekkamaailmassa” harvoin käytössä, sillä kaikki alan kanssa toimineet tietävät tekijätyypin.

– Luontaisia selviytyjiä. Vähän ehkä yksinäisiä sieluja, jotka tekevät hyvää työtä ja tuntevat autot ja tiet. Mikään ei yllätä, ja jos perillä ei ole trukkia, niin sitten kannetaan itse, karrikoi Sukke hymyillen rekkamiehiä, jotka eivät nykypäivänä aina ole miehiä.

– Ei, eivät ole. Yhden sahan työnjohtaja soitti minulle ja sanoi: ”älä lähetä niitä kauniita naiskuskeja tänne, sillä ne saavat meidän molemmat trukkikuskit purkamaan teidän autoja. Mitä minä muille sanon”, naureskelee yhden vakioasiakkaan puhelua.

– En viitsinyt sanoa, että palkkaa naistrukkikuskeja, jos se auttaisi, tuumaa Sukke nyt myöhemmin.

T. Lehtisen ”vetureita” voi bongata missä vain

Ja sitten maantielle, jossa valkosiniset tyylikkäät ”veturit” kuormineen voivat tulla vastaan missä hyvänsä.

– Ulkomailla näkee useimmiten meidän autojamme Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa, tietää Sukke karttaa vilkaisematta, mutta toistuvia bongauksia voi tiellä kulkija tehdä myös Baltiassa, Puolassa, Tsekissä, Serbiassa, Romaniassa, Kreikassa, Venäjällä, niin…lähes missä vain.

Peruskuorma Suomesta poispäin on puuta, paperia ja konepajateollisuutta, sitä mitä Suomi yleensä maailmalle vie.

Toiseen suuntaan – Suomeen tulee yleensä elintarvikkeita.

– Näin on, meillä on 80 prosenttia autoista kylmäkuljetukseen soveltuvaa. Kysynnän mukaan, sanoo Sukke T. Lehtisen autoista, jotka ovat maallikon silmin uuden näköisiä.

– Ne ovat uusia. Turvallisuus ja erilaiset päästösäädökset ovat jo osaltaan määrääviä, mutta kyllä me haluamme autojemme olevan mahdollisimman hyviä, sanoo Sukke ja kertoo vanhimpien autojen olevan pian vuoden 2009 mallia.

– Kalustolla on merkityksensä. Se maksaa hintansa, tietää Sukke, joka muistuttaa uusien autojen tekevän pienempää hiilijalanjälkeä.

T. Lehtisen toiminta on positiivisesti ennakoitavissa

Isot ja tyylikkäät autot ympäri Euroopan antavat sitä samaa toimintakulttuurin kuvaa kuin yrityksen väki Kouvolassa – ammattimaista ja luotettavaa tekemistä.

Olipa asiakkaana kuka hyvänsä tai kuormassa banaaneja, chanelin tuotteita tai muuta arvotavaraa, niin T. Lehtisen tekeminen on ennakoitavissa: Se on luotettavaa!

– Tekemisen laatu ja maine ovat asioita, joita ei voi liikaa painottaa. Luottamus on hankittu ja todistettu, se on meille tärkeätä – kuten se on kumppaneillemmekin, painottaa Sukke.

Sertifikaatit, vuonna 2011 käyttöön otetun uuden toimitalon tiloissa, todistavat tekojen olleen lupausten mukaisia.

Yhteystiedot

Kuljetus T. Lehtinen

Osoite
Alakyläntie 15
45100 Kouvola

puh.
+358 5 311 9263

fax
+358 5 311 5090

email
etunimi.sukunimi@tlehtinen.fi

www.tlehtinen.fi

Kartta

Share.