Monipuolista palvelua yhdeltä luukulta

0

AX-Suunnittelu on perustamisestaan lähtien luottanut monialaisuuteen. Yritys tarjoaa teknistä suunnittelua ja konsultointia. Investointiprojekteissa asiakasta palvellaan talo-, prosessi- ja ympäristöteknisissä kysymyksissä. Monipuolista osaamista on yritykseen kertynyt lisäksi lämpölaitoksista, kaukolämpö- ja kaasuverkoista, VOC-päästöjen torjunnasta, ympäristö- ja olosuhdemittauksista sekä puhdastiloista.

– Sen lisäksi, että asiakas saa meiltä monipuolista palvelua, kehittää monialaisuutemme yhtiöidemme omia toimintaprosesseja ja yksittäisiä palveluja. Eri aloilla toimivat asiantuntijamme voivat vaihtaa ajatuksia keskenään, mikä on yksi uudistumisen perusedellytyksistä, kertoo Teuvo Aro AX-Konsultit Oy:stä.

AX-Suunnittelun nimen alla toimii kolme yhtiötä: Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja Axovaatio Oy sekä AX-Konsultit Oy, joka tarjoaa toimistopalveluja kolmelle ensin mainitulle. AX-Suunnittelulla on ISO 9001:2008-sertifioitu toimintajärjestelmä.

Monialaisuus on luonut yritykselle myös monipuolisen asiakaskunnan. Sen palveluja ovat käyttäneet yhtä hyvin Nokia Oyj:n ja Outokumpu Oyj:n kaltaiset suuret teollisuusyritykset kuin pk-yritykset, esimerkkeinä Juustokaira Oy ja Sukkamestarit Oy. Teollisuuden ohella kunnat, valtio ja moninaiset palvelualan yritykset luottavat yrityksen osaamiseen.

AX-Suunnittelun asiakkaaksi on helppo ryhtyä, sillä sen toimipaikka Tampereella on päivämatkan päässä valtaosasta Suomea. Eikä etäisyyskään ole este. Sen ovat osoittaneet monet eri puolilla Suomea sijaitsevat asiakasyritykset, ulkomaisista asiakkuuksista puhumattakaan.

 

AX-Suunnittelu

Osoite
Kuokkamaantie 4, PL 428,
33800 Tampere

puh.
03 268 0111

fax
03 211 0106

email
axcons@axcons.fi

www.axcons.fi

pm-axkonsultit2

Kartta

Share.