Monipuoliset kunnossapitopalvelut yhdestä osoitteesta

0

 

Teollisuuslaitosten koneiden ja laitteiden täysimittaiseen huoltoon ja korjaukseen perustettu Etelä-Savon Kunnossapito Oy hallitsee vaativienkin kohteiden kunnossapitotyöt. Yritys pystyy myös modifioimaan koneita ja laitteita tämän päivän tekniikkaa vastaaviksi.

 

Yrityksen merkittävimpiä asiakkaita ovat teollisuuden puolella muun muassa Exel Oyj ja OR groupiin kuuluva Kiepin Saha. Koska teollisuuden kasvu maakunnassa ei ole ollut päätähuimaavaa, on yritys sopeutunut tilanteeseen etsien tuloja myös muilta aloilta. Näitä ovat muun muassa sähkö- ja kiinteistökunnossapitotyöt.

– Harva tietää, että teemme myös vahva- ja heikkovirta-asennuksia teollisuuden lisäksi yksityisten tarpeisiin. Meiltä saa siis saman katon alta lähes kaiken, mainitsee yrityksen toimitusjohtaja Pekka Toivakka.

Teollisuuden lisäksi asiakaskuntaan kuuluu julkinen sektori ja yhä enenevässä määrin myös erikokoiset ja eri toimialoilla työskentelevät urakoitsijat. Yritys toimii Toivakan mukaan tasaisesti kaikilla osa-alueilla.

– Palvelemme asiakkaita myös teollisuuden työkaluhuollossa ja lisäksi olemme pienimuotoinen konevalmistaja muovituotantopuolella. Teemme esimerkiksi muottien korjausta, kertoo Toivakka.

Seisokit lyhyiksi

Vuonna 1995 perustettu Etelä-Savon Kunnossapito pystyy pienuudestaan huolimatta tarjoamaan monipuoliset kunnossapitopalvelut samasta osoitteesta. Osaamista löytyy niin mekaanisen, sähkö- kuin ohjelmointitekniikan puolelta. Myös konekanta on pyritty pitämään koko ajan nykyaikaisena.

Asiakastyytyväisyys taataan yrityksen monitaitoisen henkilökunnan joustavalla palvelulla.

– Asiakkaalle tärkeintä on saada tuotanto toimintaan nopeasti ja varmasti. Meillä periaatteena on palvella eri toimijoita nopeasti ja niin, että seisokit jäävät lyhyiksi ja asiakas saa tuotantonsa jatkumaan mahdollisimman pian, Toivakka kertoo.

Tällä hetkellä yrityksessä on 25 työntekijää. Sahala-yhtiöihin kuuluvan Etelä-Savon Kunnossapito Oy:n päämarkkina-alue on Etelä-Savo naapurimaakunnissa olevia Heinolaa, Kuusankoskea ja Varkauden seutua myöten. Yhteistyökumppaneiden kanssa yritys toimii periaatteessa missä vaan, esimerkiksi Baltiassa ja Venäjällä. Vuodesta 2003 alkaen yritys on tehnyt myös metsäkoneiden ja maansiirtokoneiden huoltoa.

 

Etelä-Savon Kunnossapito Oy

Osoite
Nokiantie 19
52700 Mäntyharju

puh.
0500 886 644 tai
050 302 3204

fax
015 228959

email
etunimi.sukunimi@esk.fi

www.sahala.fi

Share.