Lähivakuutuksen asiakkaat ovat Suomen tyytyväisimpiä

0

Oli kyse sitten yrityksen tai yksityishenkilön vakuutusasioista, niin tyytyväisimmät asiakkaat asioivat tutkitusti samassa osoitteessa. Lähivakuutuksen kärkisija EPSI Ratingin vuotuisessa asiakastyytyväisyystutkimuksessa on paremminkin sääntö kuin poikkeus.

Yritys kerää jatkuvasti kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta. Lähivakuutus on selkeä ykkönen pienten ja keskisuurten yritysasiakkaiden arvioissa. Ylivoimaisesti parhaat pisteet se kerää muun muassa korvauspalvelusta.

– Haluamme olla kiinteä osa paikallista talouselämää ja arkea. Työllistämme paikallisia osaajia ja olemme yritysten yhteistyökumppani, jolle alueen yrittäjien menestys on ykkösasia, Lähivakuutus Pohjois-Pohjanmaan myyntijohtaja Mika Kuusikko painottaa.

Yksilöllistä ja osaavaa palvelua

Lähivakuutus Pohjois-Pohjanmaalla on yli 30 000 asiakasta, joita palvellaan kymmenessä toimistossa ja kahdeksassa palvelupisteessä kaikkiaan 62 ammattilaisen voimin. Yrityksen omistavat asiakkaat ja sitä koskevat päätökset tehdään yksinomaan Pohjois-Pohjanmaalla.

– Olemme henkilökohtaisen palvelun talo. Jokaiselle asiakkaalle löytyy vakuutusyhtiöstä tuttu yhteyshenkilö, jonka puoleen hän voi aina kääntyä. Muut alan toimijat supistavat ja haluavat olla tehokkaita, kun taas me haluamme palvella entistä paremmin ja olla mukana asiakkaan arjessa ja elämässä, Kuusikko luonnehtii.

Vahva paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu koetaan asiakkaiden keskuudessa selkeäksi valtiksi.

– Ammattitaitoinen ja innostunut henkilökuntamme tekee myös jatkuvasti töitä, jotta voisimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja heidän toivomallaan tavalla. Tämäkin on tutkimusten mukaan vahvistanut asiakasuskollisuutta.

Riskienhallinnan asiantuntija

Yrittäjiä palvellaan aina osaavien riskinhallinnan ammattilaisten voimin. Heidän tehtävänään on huolehtia, että yrityksen vakuutusturva on kunnossa ja riskeihin varauduttu asianmukaisesti firman elinkaaren kaikissa vaiheissa.

– Tarjoamme laaja-alaista osaamista yritysvakuuttamisen kaikilla osa-alueilla. Riskien kartoitus ja hallinta ovat ominta alaamme. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja pysyvät asiakkaanamme jatkossakin, Mika Kuusikko toteaa.

Lähivakuutuksessa on keskitytty pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen.

– Yrittäjän ei tarvitse olla riskienhallinnan asiantuntija, sillä sitä varten me olemme olemassa. Meidän asiakkaanamme yrittäjä voi rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Yhteystiedot

Lähivakuutus Pohjois-Pohjanmaa

Osoite
Asemakatu 7
90100 Oulu

puh.
010 192 632

email
pohjois-pohjanmaa@lahivakuutus.fi

www.lahivakuutus.fi

Kartta

Share.