Järeän kaliiperin revolverit puhuvat

0

Laatutyöstö Oy on suurten mittojen yritys. Tampereen Vehmainen tukipisteenään se palvelee niitä alueensa metalliyrityksiä, joita auttamaan muilla eivät rahkeet riitä ja mäkivyöstä loppuvat reiät kesken.

Neljä talon korkuista karusellisorvia, joihin sopii isoimmillaan istuttaa 2,5-metrinen aihio, ovat Laatutyöstön menestyksen päämyllyt. Muut metallin rouhijat ovat samaa järeää kaliiperia ja tuovat tuntuvasti lisäruutia palveluihin.

Kun vielä tulinopeuskin on tuntuva, asiakas saa tarvitsemansa nopeasti, joustavasti ja omilla ehdoillaan. Kansainvälisesti toimivat asiakkaat kantavat omille asiakkailleen vastuun koko tuotantoketjustaan. Se on Laatutyöstössä sisäistetty.

– Ollaan paikkansa tietäviä yhteistyökumppaneita, muotoilee yrittäjä Jaakko Petelius.

– Toteutamme toisten ideoita, tarvittaessa protosta lähtien.

Isot menee edellä

Isojen kappaleiden kohdalla tarvitaan vielä vanhaa kunnon metallintyöstön käsityötaitoa. Sipaisulla näppäimiin tai näyttöön ei suuren luokan aihioita saa edes kutiamaan.

-Tämän kokoiset valut ovat yksilöitä, Petelius selittää.

– Automaattikone ei osaa havaita, että tuossa nyt on jotakin. Meillä aihiolle annetaan ensin silmää ja kättä, sitten vasta konetta. Näin ei tietenkään päästä suuriin tuotantolukuihin, mutta ei se ole tarkoituskaan. Tarkasti tähdätyt, lyhyet sarjat – sillä tavoin meidän joukkue etenee.

Tampereen Laatutyöstö Oy

Osoite
Rasulankatu 9 B
33730 Tampere

puh.
0400 638 982

fax
03 364 1110

email
tampereen.laatutyosto@kolumbus.fi

http://www.laatutyosto.fi

pm-laatutyostologo

Kartta

Share.