Kova kokemus betonista

0

Sulkavalla toimiva SV-Element Oy on iältään nuori, mutta kokemukseltaan vahva yritys. Yrityksen kaikilla työntekijöillä on korkea ammattitaito ja pitkä kokemus alalla.

– Osaaminen on paras valttimme. Hoidamme projektit ammattitaitoisesti ja pidämme langat varmasti käsissämme. Meillä on hyvät suhteet asiakkaisiin ja näyttöä osaamisestamme, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Simo Vanninen, jolla itselläänkin on 15 vuoden kokemus betonielementtien valmistuksessa.

 

Käytännössä SV-Element tekee harmaasta betonista mitä vain. Yritys tarjoaa laajan betonielementtien tuotevalikoiman, johon kuuluvat mm. erilaiset portaat, pilarit, julkisivuelementit, sokkelit ja parvekelaatat. Lisäksi yrityksen yhteistyökumppanien verkosto mahdollistaa yksilöllisen elementtisuunnittelun.

Tyypillisiä SV-Elementin valmistamien betonielementtien käyttökohteita ovat omakotitalot, asuinkerrostalot, teollisuusrakennukset, hallit ja sillat. Kaikissa työkohteissa yrityksen periaatteena on toimia kilpailukykyisellä hinnalla ja ennen kaikkea luotettavasti.

– Toimintamme luotettavuus näkyy elementtien mittatarkkuutena ja siinä, että pystymme tekemään vaativia ja monimuotoisiakin elementtejä asiakkaiden toiveiden mukaan, Simo Vanninen täsmentää.

Uusi elementtitehdas

SV-Element Oy on perheyritys, jonka päämarkkina-alueita ovat Itä- ja Etelä-Suomi.

– Myös Venäjän-markkinat kiinnostavat. Viipuri ja Pietari ovat lähellä ja niihin luomme parhaillaan vientiyhteyksiä, toimitusjohtaja kertoo.

Yritykselle luo erinomaiset kasvumahdollisuudet keväällä 2008 valmistuva uusi, maan nykyaikaisin elementtitehdas. Se nostaa elementtituotannon kapasiteetin 28 000 neliöön vuodessa. Tehdas on jo haettu SFS-Inspecta sertifioinnin laatuvalvonnan piiriin.

Simo Vanninen näkee SV-Elementin tulevaisuuden valoisana.

– Betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali. Tuotteemme ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Lisäksi panostamme logistiikkaan ja sen kehittämiseen. Elementit kuljetetaan asiakkaalle aina aikataulussa, hän toteaa.

{gallery}es-sv-element_oy{/gallery}

 

SV-Element Oy

Osoite
Heikkurilantie 40
58700 Sulkava

puh.
050 546 6963

email
simo.vanninen@sv-element.fi

www.sv-element.fi

Share.