Kasvun perusta hyvässä asiakaspalvelussa

0

Kuljetusalalla yli 40 vuotta toiminut kokkolalainen Oy Kuljetus Thylin-Transport Ab on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Elintarvikekuljetuksiin erikoistuneen perheyhtiön toimitusjohtaja Jan-Erik Thylin sanoo, että perusta kasvulle ja yhtiön kehittymiselle on luotu hyvällä asiakaspalvelulla.

– Olemme kasvaneet pitkäjänteisellä palvelulla. Se on hoidettu, mikä on luvattu. Kilpailu alalla on kova, ja tämä on meidän keinomme erottua muista. Juuri nyt emme hae lisää voimakasta volyymin kasvua, vaan keskitymme yhteistyön tiivistämiseen asiakkaiden kanssa. Uskon, että se poikii puolestaan taas jotain lisää, toimitusjohtaja toteaa.

Hänen mukaansa tärkeä osa hyvää asiakaspalvelua on luotettavuus ja järjestelmällisyys. Kun asiakas tilaa tavaran, auto on sitä noutamassa oikealla hetkellä, kuljetukset tapahtuvat oikeassa lämpötilassa ja lastit puretaan oikeisiin paikkoihin.

Satsauksia perunan irtokuljetuksiin

Kuljettaja on yrityksensä käyntikortti ja keskeisessä asemassa, kun puhutaan luotettavuudesta. Thylinin kuljettajia koulutetaan jo nyt vuonna 2014 voimaan astuvan, kuljettajien ammattipätevyyttä määrittävän EU-direktiivin mukaisesti.

– Jatkossa asiakaspalvelua on tarkoitus syventää muun muassa asiakkaille tarjottavilla varastointipalveluilla ja uutta teknologiaa hyödyntämällä. Yhtenä uutena palvelumuotona asiakas voi nykyään seurata netin välityksellä, missä hänen tavaransa kulkee ja missä lämpötilassa.

Yrityksellä on 25 autoa, joista ulkomaanliikenteessä kuusi. Koko kuljetuskalusto on lämpösäädelty. Henkilökunnan määrä on noin 55, ja kolmen yhtiön muodostaman kokonaisuuden liikevaihto noin 10 miljoonaa euroa.

– Elintarvikekuljetukset ovat ala, jota ei voi hoitaa muun ohessa, vaan siihen täytyy erikoistua. Viimeksi investoimme merkittävästi perunan irtokuljetuksiin, ja myös sille sektorille aiomme panostaa jatkossa vahvasti, Jan-Erik Thylin korostaa uutta aluevaltausta.

Yhteystiedot

Oy Kuljetus Thylin-Transport Ab

Osoite
Höyläämönkatu 4
67100 Kokkola

puh.
+358 6 832 7800

email
info@thylintransport.fi

www.thylintransport.fi

Share.