Kaikkia kuljetusalan palveluita luotettavasti

0

sk-jrtruck-intro.jpgItsenäinen ja sitoutumaton logistiikka- ja kuljetusyritys JR-Truck Oy hoitaa ammattilaisen ottein  kaikki alan kuljetukset. Toiminnan pääpaino on merikonttien kuljetuksissa kotimaan satamista asiakkaille ja takaisin satamiin.

JR-Truck Oy:n palveluihin kuuluvat merikonttikuljetusten lisäksi irtoperä-, erikois- ja kappaletavarakuljetukset sekä teollisuuden massatavara- ja kokokuormakuljetukset.

– Pystymme palvelemaan asiakkaita koko maassa. Sinne menemme, minne asiakas haluaa, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Arto Simula.

Yrityksen kuljetuspalveluita täydentävät varastointipalvelut. Asiakkaiden käytössä on lämmintä varastotilaa kappale- ja lavatavaralle. Lisäksi JR-Truck Oy huolehtii tarvittaessa tuontikonttien purkamisesta, tavaroiden varastoinnista, pakkauksesta ja lähetyksestä sekä kuljetuksesta perille.

Vain yksi puhelinsoitto riittää

JR-Truck Oy:n vakioasiakkaita ovat huolintaliikkeet, varustamot, teollisuusyritykset ja maahantuontifirmat. Periaatteena on palvella asiakkaita aina mahdollisimman hyvin ja kilpailukykyisellä hinnalla.

– Päivittäisiin kuljetuksiin on käytettävissä 20-30 autoa. Jos meiltä ei löydy sopivaa kalustoa, hoidamme kuljetuksen yhteistyökumppanien verkoston avulla. Asiakkaan ei tarvitse kysyä mistään muualta, vaan yksi puhelinsoitto meille riittää, Arto Simula korostaa.

JR-Truck on perustettu vuonna 1992. Vuonna 2009 nykyinen toimitusjohtaja osti yrityksen koko osakekannan. Toiminta on aina perustunut luotettavuuteen, täsmällisyyteen, joustavuuteen ja pitkän kokemuksen tuomaan ammattitaitoon.

 

JR-Truck Oy
Osoite
Söörmarkuntie 62
29570 Söörmarkku

puh.
010 836 9205

fax
02 5379101

email
arto.simula@jr-truck.fi

http://www.jr-truck.fi

Share.