Kaikki palvelut yrityksille ja yrittäjille perheineen

0

Sampo Pankki on vakavarainen ja kilpailukykyinen rahoitusratkaisujen tarjoaja sekä oivallinen kumppani yrityksen muiden raha-asioiden hoidossa. Tämän lisäksi Sampo Pankista järjestyy kaikki palvelut myös yrittäjän henkilökohtaisissa raha-asioissa.

– Asiointi hoituu kätevästi asiakkaallemme nimetyn yhteyshenkilön avulla. Hän pystyy hyödyntämään laajasti kaikkia pankkimme asiantuntijapalveluita ja tarjoamaan niistä parhaan vaihtoehdon asiakkaalle, kertoo pankinjohtajana Ilkka Partti.

Sampo Pankilla on Etelä-Savossa noin 4000 yritysasiakasta eli peitto on seudulla varsin hyvä.

– Asiakkaitamme ovat niin isot, kansainvälisesti toimivat yritykset, kuin pienemmätkin yritykset. Valtaosa asiakkaista toimii vähintään maakunnallisesti, kertoo Partti.

Koska Sampo Pankki Oyj on osa Danske Bank -konsernia on yrittäjille tarjolla aivan omaa luokkaansa olevat asiantuntija- ja maksuliikennepalvelut.

– Asiakas pystyy hoitamaan maksuliikennepalvelut reaaliaikaisesti 12 eri maassa, aivan kuin kotimaassa toimien. Tämä on huomattava etu kansainvälisesti toimiville yrityksille, Partti kehuu.

Pankki on monessa mukana

Partti sanoo, että pankki pyrkii tietoisesti pitämään suhteita yllä eri tahoihin. Paikallinen Sampo Pankki on mukana muun muassa yrittäjäjärjestön ja kauppakamarin toiminnassa.

– Tätä kautta pysymme hyvin ajan tasalla siitä, mitä kentällä halutaan ja mihin suuntaan maakunnassa ollaan menossa, perustelee Partti.

Pankki tarjoaa yritysasiakkailleen myös riskienhallintaan liittyviä palveluita. Kyse voi olla raaka-aineen tai rahaliikenteen suojauksesta, jonka avulla yritys pystyy paremmin ennakoimaan omaa yritystoimintaansa useamman vuoden eteenpäin.

Pankki on myös aktiivinen osapuoli yritysten suuntaan. Partin mukaan yrittäjät ja yritykset arvostavat henkilökohtaista palvelua, eikä heillä hektisessä arjessa välttämättä ole muuten aikaa etsiä pankin tarjoamia uusia palveluita.

– Käymme läpi vuosittain ison joukon asiakkaita henkilökohtaisesti. Tehtävämme on kysellä miten yrityksellä ja yrittäjällä menee ja tarjota hänelle aktiivisesti vaihtoehtoja, joilla helpottaa arkea, Partti sanoo.

Yksi esimerkki on Sampo Pankin rahastoporras. Se sopii hyvin vaikka kassanhallintavälineeksi. Idea on yksinkertainen: asiakkaan tilin saldo skannataan automaattisesti tietyin välein ja jos saldo menee yli sovitun rajan, siirretään ylimenevä osuus korkorahastoon, mistä se on mahdollista saada käyttöön helposti tarpeen vaatiessa. Palvelua voivat käyttää myös yksityiset henkilöt.

Myös vakuutusasiat järjestyvät

Mikkelin Sampo Pankin konttorissa yrityspalvelut sijaitsevat pankin neljännessä kerroksessa, jossa asiakkaita palvellaan kymmenen henkilön voimalla. Kaikkiaan Mikkelin konttorissa työskentelee vajaat 40 henkilöä.

Pieksämäellä yritys- kuin henkilöasiakkaita palvellaan osoitteessa Kauppakatu 5 ja Savonlinnassa Kauppatori kuudessa.

– Teemme aktiivista yhteistyötä myös Sampo Konserniin kuuluvien Henki-Sammon ja vahinkovakuutusyhtiö IF:n kanssa, joten vakuutusasiatkin järjestyvät kauttamme, muistuttaa Ilkka Partti.

{gallery}es-sampo_pankki_oyj{/gallery}

 

Sampo Pankki Oyj

Osoite
Hallituskatu 3
50100 Mikkeli

puh.
010 512 2840 tai
010 512 2910 (yritysasiakkaat)

fax
010 512 2841 tai
010 512 2911 (yritysasiakkaat)

email
etunimi.sukunimi@ sampopankki.fi

www.sampopankki.fi

Share.