IT-talo ja rakennusliike saman katon alla

0

sk-mediatraffic-intro.jpgHuittislainen Mediatraffic Oy on yhdistänyt kaksi ensi kuulemalta hyvin erilaista toimialaa. Yritys tarjoaa yrityksille ja yksityisille kattavia tietoliikennepalveluita sekä rakentaa asuin- ja maatalousrakennuksia.

-Yritys on perustettu vuonna 2000. Aluksi olimme rakentajia, tietotekniikkaa harrastettiin kaverien kanssa yökaudet, kertoo toimitusjohtaja Mika Satola.

Nyt tietotekniikka on jo menestyvää liiketoimintaa. Se kattaa koko yrityksen liikevaihdosta noin 15 prosenttia ja kasvaa koko ajan. Viime vuosina yritys on voimakkaasti investoinut nykyaikaiseen laitesaliin.

Laajat IT-palvelut yhdellä kontaktilla

Mediatraffic  Oy:n ideana on tarjota laajat tietotekniikan palvelut yhdellä kontaktilla. Asiakkaalle kyseinen menettelytapa on helppo ja aikaa säästävä.

Yritys tarjoaa muun muassa webhotellin palveluita monina erilaisia paketteina. Tutuimpia suurelle yleisölle ovat palvelintilan tarjoaminen kotisivuille ja sähköposteille.

-Laitesalin koneemme pyörittävät isojenkin yritysten tuotannonohjausta ja taloushallintoa. Voimme vuokrata tilaa myös yrityksen omalla palvelimelle. Yhä enemmän mennään siihen suuntaan, että tietotekniikan palvelut hankitaan niihin erikoistuneilta yrityksiltä. Omista palvelimista ja laitesaleista luovutaan, kertoo Satola.

Mediatrafficilla on nyt noin 3000 asiakasta, joista muutama sata on yrityksiä. Mediatraffic on solminut myös yhteistyösopimuksen Turun Ammattikorkeakoulun kanssa. Se tarjoaa korkeakoululle ajanmukaisen oppimisympäristön.

Yrityksen oma konesali rakennettiin 2005. Salin varavoima- ja jäähdytysjärjestelmät uusittiin vastikään.

-Koska koneillamme on muun muassa yritysten tuotantoprosesseja, on olennaisen tärkeää että toiminta on turvallista ja luotettavaa. Esimerkiksi sähkökatkoksen sattuessa varavoimajärjestelmä kytkeytyy heti päälle. Jäähdytys hoidetaan nyt myös ympäristöystävällisesti mahdollisimman pienellä energiamäärällä.

Mediatraffic  kuuluu System Partners -yritysryhmään ja omistaa siitä osan.

Erikoisalueena maatalousrakennukset

Vaikka tietotekniikan osuus yrityksessä kasvaa, noin 50 hengen työvoimasta suurin osa on edelleen rakennustyömailla.
-Rakennamme periaatteessa kaikenlaista. Yhtä lailla teemme kerros- ja rivitaloja tai 60 000 broilerin ja 3000 eläimen sikaloita.

Maatalousrakennukset ovat yrityksen erikoisosaamista. Taustana on sijainti Suomen broiler- ja sianlihantuotannon keskusalueella.

-Pystymme toimittamaan tuotantorakennukset avaimet käteen –periaatteella. Maatalousyrittäjän ei tarvitse kuin näyttää rakennuksen paikka. IT-osaamistakin voidaan hyödyntää. Yhä useampi rakennus sisältää myös huomattavasti tietotekniikkaa.

Toimitusjohtaja kiteyttää yrityksen arvot muutamaan sanaan:  ammattitaitoisuus, luotettavuus ja asiakkaista välittäminen.

{gallery}sk-mediatraffic{/gallery}

 

Mediatraffic Oy

Osoite
Kiventie 1
032610 Vampula

uh.
020 7300200

fax
020 7300 201

email
asiakaspalvelu@mediatraffic.fi

http://mediatraffic.fi

Share.