Huoleton huominen kunnon lukitus- ja turvatuotteilla

0

Anvia Securi tuntee lukitus- ja turvallisuusalan palvelut perinjuurin. Yrityksen periaatteena on tehdä asiakkaalle huoleton huominen – ainakin jos kyseessä ovat tuotteet kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmistä ovilukkoihin, -automatiikkaan ja valvomopalveluihin.

Anvia on iso valtakunnallinen konserni, jolla on 700 työntekijää. Anvia Securi vastaa yhdestä konsernin neljästä liiketoiminta-alueesta ja työllistää noin sata työntekijää eri puolilla maata.

Yhtiöllä on toimipisteitä kaikkiaan 12, mm. Securi Oulun Lukko, Securi Raahe ja Securi Kuusamon Lukkopalvelu. Oma hälytyskeskus sijaitsee Kokkolassa, jossa on ihminen vastaanottamassa hälytyksiä ympäri vuorokauden.

-Asiakas saa meiltä lukitus- ja turvatekniikan palveluja, mutta myös valvontapalveluja. On nykyaikaa huolehtia turvallisuudesta hyvin. Jokainen ratkaisu tehdään asiakaskohtaisesti, jotta se olisi mahdollisimman tarkoituksenmukainen. Turvallisuuteen kannattaa investoida. Kustannukset ovat pienet verrattuna siihen, mitä vahinko voi tulla maksamaan, Anvia Securi Oy:n johtaja Jari Kröger muistuttaa.

Paljon enemmän kuin valtuutettu lukkoliike

Oulun Lukko, Kuusamon Lukkopalvelu ja Securi Raahe ovat toimineet alalla pitkään jo ennen yhdistymistään Anvia – konserniin. Kaikki kolme toimipistettä ovat edelleen valtuutettuja lukkoliikkeitä, jotka käyttävät luotettuja kotimaisia merkkejä.

-Lukituspuolella palvelemme asiakkaita avaimista kaltereihin ja turvakalvoihin. Koko tilakiinteistössä voimme vastata sen rakenteellisesta turvallisuudesta, eli ovien, ikkunoiden, porttien, aitojen ja puomien lukituksesta, Jari Kröger kertoo.

Anvia on paljon muutakin. Yrityksiin yhtiön liikkeet toimittavat esteettömään liikkumiseen tarvittavaa automatiikkaa, automatiikkaa ja laitetoimituksia henkilö- ja ajoneuvoportteihin sekä kulunvalvonnan, työnseurannan, videovalvonnan ja palovartioinnin järjestelmiä. Henkilöturvan saralla Anvia huolehtii esimerkiksi palvelutalojen potilasvalvonnasta ja hoitajakutsujärjestelmästä.

Kumppani suunnittelusta toteutukseen

Anvia Securi on asiakkaan kumppani kaikissa turvallisuusasioissa. Yritys huolehtii vaikkapa koko paketista: turvajärjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja huollosta.

Loppuasiakkaille teemme myös turvakatselmuksia. Arvioimme missä kunnossa on kiinteistön lukitus, mitä turvallisuusriskejä siellä on ja otamme kantaa poistumisteihin. Ikävä kyllä, puutteita on paljon. Useassa paikassa ei edes tiedetä, missä kaikki avaimet ovat, Kröger toteaa.

Huoltopalveluita on tarjolla eri tasoisina eri yrityksille. Usein Anvian huoleksi annetaan    järjestelmien määräaikaistarkistukset, niiden huollon ja mahdollisten vikojen korjauksen. Hyvällä huollolla turvajärjestelmän elinikää jatkuu jopa 5-10 vuotta.

Valmiita palvelupaketteja

Anvia Securi on rakentanut asiakkaidensa käyttöön myös kolme valmista palveluratkaisua.

Securi Cam on yli verkon toimiva videovalvonta yrityksille ja yksityishenkilöille. Kun asiakkaalla on laajakaista, hän voi tehdä palvelusopimuksen ja hankkia tiloihin keskitetysti tallentavan valvontakameran.  Verkon kautta asiakas itse voi helposti missä tahansa seurata reaaliaikaista kuvaa ja katsoa tallenteita sekä hallinoida järjestelmää.

Securi Life on suunnattu sekä kuluttajille että yrityksille. Kuukausiperusteisella palvelulla asiakas varautuu erilaisiin uhkiin, kuten vesivahinkoon, murtoon tai tulipaloon. Jos jotain sattuu, hälytys tulee Securin hälytyskeskukseen. Jos jotain sattuu, hälytys tulee Securin hälytyskeskukseen.

Securi Care –palvelun tyypillinen käyttäjä on vanhus, yksin työskentelevä henkilö, aktiivinen seniori tai lapsi. Peruspalvelu on perinteinen turvapuhelin rannekkeella, Securi Care Mobile on mukana kannettava turvapalvelu.

Yhteystiedot

Securi Oulun Lukko

Osoite
Pakkahuoneenkatu 32
90100 Oulu

puh.
029 001 3820

fax
029 001 3809

email
oulu@securi.fi

www.securi.fi

pp-securi2

Kartta

 

Share.