Huippukyytiä yritysasiakkaille

0

Oulunsalolaisen liikennöitsijän Huiput Oy:n periaatteena on tarjota asiakkaille positiivista mieltä. Tavoite näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa, tarkoin valituista autoista viimeisen päälle hyvään asiakaspalveluun.

Huiput Oy:n toimitusjohtaja Petri Pakarinen on hionut yrityksensä toimintamallia pala palalta huippukuntoon. Huiput Oy on satsannut laatuun voimakkaasti, josta osoituksena on sertifioitu ISO9001-laatujärjestelmä. Tämä merkitsee entistäkin ammattimaisempaa otetta kaikilla osa-alueilla.

-Ymmärrämme asiakaspalvelun tärkeyden ja pidämme kaluston nykyajan vaatimusten mukaisena. Toimintaa viedään kokonaisuudessaan hallitusti eteenpäin, Petri Pakarinen täsmentää.

Tärkeän perustan tavoitteille luo toimitusjohtajan oma, monipuolinen ja pitkä kokemus liikennöintialalla. Menestyksellisestä kokemuksesta jäi palo perustaa oma tilausliikenteen yritys, mutta myös kosolti hyviä suhteita hotelleihin ja oheispalvelujen tarjoajiin.

pp-huiput2Nykyisin Huiput Oy:llä on tilausliikenteen asiakkaita ympäri Suomea. Asiakkaat ovat pääasiassa yrityksiä, joista useat kansainvälisiä. Lisäksi yritys hoitaa useassa kunnassa koululaiskuljetuksia ja myös palveluliikennettä.

-Monien asiakkaiden kanssa meillä on pitkä, luottamuksellinen yhteistyösuhde. Vakioasiakaskunta kasvaa koko ajan, Petri Pakarinen iloitsee.

Vuoden 2010 marraskuussa yritys otti käyttöönsä uudet toimitilat Oulun lentoaseman läheisyydessä. Tilat ovat nykyaikaiset ja varmistavat myös osaltaan laatua joka näkyy niin kaluston siisteytenä kuin myös toimintavarmuutena.

– Investointi oli merkittävä, mutta uskomme että satsaus tukee liiketoimintaa jatkossa huomattavasti muun muassa lentokentän toiminnan vilkastuessa ja koko Oulun alueen matkailun kehittyessä. Tämän vuoden merkittävimpänä kehityksenä mainittakoon yrityksen laajentuminen Lapin alueelle.

Hyvää palvelua huippukalustolla

Huiput Oy:n toimitusjohtaja haluaa, että jo yrityksen autot viestivät positiivista mieltä. Kalustohankinnat tehdään tarkasti harkiten. Yrityksen kalusto koostuu yli kahdestakymmenestä bussista, kokoluokiltaan 9-61 paikkaa.

– Muutamissa busseissa on lisäksi huipputeknologiaa ja mm. av-liitännät eli yritysasiakkaamme pystyvät pitämään kokouksen autossa, Petri Pakarinen kertoo.

Huiput Oy:n tavoitteena on olla yrityksille todellinen vaihtoehto silloin kun kuljetuksia ulkoistetaan. Palvelu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja tarvittaessa majoitusta ja oheispalveluja myöten.

– Haluamme oikeasti ymmärtää mikä on asiakkaan tarve, eikä vain luulla tai sanella. Asiakas on meille huippu ja haluamme tehdä hänet tyytyväiseksi. Asiakas ei saa pettyä tilatessaan meiltä kyydin, toimitusjohtaja kiteyttää.

Täyden palvelun takaamiseksi Huiput tekee myös tiivistä yhteistyötä toisten liikennöitsijöiden ja muiden matkailupalvelujen tarjoajien kanssa, pääasiassa Pohjois-Suomessa. Kooltaan Huiput Oy on keskisuuri yritys.

– Toiminta on hektistä ja juuri siksi mielenkiintoista. Reissut vaativat paljon tilanneälyä ja kykyä toimia sen mukaisesti, mutta antavat myös paljon, toteaa itsekin kuljettajana toimiva Petri Pakarinen.

Yhteystiedot

Huiput Oy

Osoite
Pajakuja 1
90460 Oulunsalo

puh.
044 565 9500

email
info@huiput.fi

www.huiput.fi

Share.