Helppoa kuin valojen sytyttäminen

0

Sähkökauppaa asiakaslähtöisillä tuotteilla

Korpelan Voiman liiketoimintayksikkö, Sähkö-Korpela, vastaa sähkön myynnistä Keski-Pohjanmaan alueella. Reilu kolmannes sähkökaupasta ulottuu kuitenkin päämarkkina-alueen ulkopuolelle, koko manner-Suomeen.

Sähkö-Korpelan tärkeimpiä tavoitteita on hyvä asiakastyytyväisyys. Tähän päästään mm. kehittämällä eri käyttötarkoituksiin soveltuvia tuotteita.

 

– Aikasähkö on suunniteltu sähkölämmitteisten kotitalouksien tarpeisiin. Tässä kausisähkötuotteessa yöaika alkaa talvipäivinä jo kello 19 illalla. Lisäksi lauantaiaamu on yöaikaa aina kello 14:ään saakka. -Useimmilla sähköyhtiöillä yöaika alkaa vasta myöhään illalla kello 22, eikä lauantai tee poikkeusta, huomauttaa myyntijohtaja Juhani Asiainen.

– Meillä pyykin ja astioiden pesu, saunominen ja leipominen ovat siis mahdollisia yöajan hinnoittelulla, vaikka on normaali valveillaoloaika, hän lisää.

Toisena esimerkkinä asiakasystävällisestä sähkön hinnoittelusta myyntijohtaja mainitsee yrittäjäsähkön, joka soveltuu erinomaisesti paitsi pienyrityksille, myös maatalouteen. Yrittäjäsähkötuote mahdollistaa usean energiahinnan hyödyntämisen, kuten suuremmalle teollisuudelle tarkoitetussa tehomittauksessa, mutta kevyemmillä ja edullisemmilla mittauslaitteilla.

Yksilöllisiä sopimuksia yrityksille

Kaikki keskisuuret ja pienet yritykset ovat Juhani Asiaisen mukaan Korpelan Voiman sähkönmyynnin avainasiakkaita. Yrityksiä varten on kehitetty yrittäjäsähkön ohella joustava ja asiakaskohtaisesti räätälöity sopimusmalli.

– Rakennamme sähkösopimuksen kohdeyrityksen sähkönkäytön mukaan. Yrityksestä riippuen sopimuksessa vaihtelevat sopimuksen pituus ja sisältö. Yritykset voivat turvata sähkön hankintansa mitoittamalla määrä- ja hintariskin omien resurssiensa mukaan. Kannattaa siis ottaa yhteyttä ja turvata yrityksen sähkön saati, myyntijohtaja toteaa.

Sähkösopimuksen teko helppoa

Useille asiakkaille sähkön käyttö on helppoa, mutta sähkösopimuksen tekeminen koetaan vaikeaksi.

– Meillä sopimuksen tekeminen ei ole vaikeaa, koska meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua, Juhani Asiainen korostaa.

– Asiakas saa meiltä asiantuntevaa sähkönkäytön neuvontaa ja opastusta sopimusten tekoon. Hoidamme myös kaikki myyjän vaihtoon liittyvät ilmoitukset verkkoyhtiöön asiakkaan puolesta.

– Sopimuksen tekeminen Korpelan Voiman kanssa on aivan yhtä helppoa kuin valojen sytyttäminen.

 

Korpelan Voima Kuntayhtymä

Osoite
Junkalantie 15, PL 13
69101 Kannus

puh.
06 874 7340 (pienasiakkaat)
06 874 7246 (yritysasiakkaat)

fax
06 870 408

email
etunimi.sukunimi@korpelanvoima.fi

www.korpelanvoima.fi

Share.