Erikoismessingistä mitä vain asiakas haluaa

0

sk-mlvi4Kun avaat kotona hanan, kulkee vesi todennäköisesti Merikarvian LVI-Tuotteen valmistaman messinkisen liittimen läpi. Yli 40 vuoden ajan yritys on valmistanut tyyppihyväksyttyjä putkiliittimiä teräs-, muovi- ja kupariputkiin sekä teollisuudelle asiakaskohtaisia erikoistuotteita.

Suurin osa Merikarvian LVI-Tuotteen tuotannosta on erikoismessingistä valmistettuja vakioliittimiä. Tuotenimikkeitä on yli 2 000. Suurimpien LVI-tukkujen kautta liittimet päätyvät rakennustyömaille ympäri Suomea ja teollisuuslaitoksissa mm. lämmönjakokeskuksiin.

Asiakaskohtaisia erikoistuotteita yritys suunnittelee teollisuudelle. Asiakas lähettää Merikarvialle tarvitsemansa osan piirustukset tai mallikappaleen, jonka perusteella LVI-Tuote valmistaa tuotteen messingistä.

– Vahvuuksiamme on mahdollisuus valmistaa kilpailukykyiseen hintaan pieniäkin sarjoja ja toimittaa tuotteet asiakkaalle nopeasti. Kun asiakas tekee tilauksen, tavara lähtee meiltä viimeistään huomenna. Myös tilaustuotteet.  Ainoastaan osiin, joiden valmistukseen teemme myös muotit, pitää varata aikaa viikko tai kaksi, kertoo toimitusjohtaja Lasse Ojamo.

Tärkeintä on laatu

Nopeutta ja joustavuutta ehkä vieläkin suurempi valtti on tuotteiden laatu. Liitin on aina kriittisen osa putkistoa, joten sen laatu on erittäin tärkeä.

Merikarvian LVI-Tuote Oy:ssä korkea laatu syntyy toimitusjohtajan mukaan pitkän kokemuksen ansiosta. Yrityksessä on rautainen osaaminen jokaisessa valmistuksen vaiheessa ja käytössä nykyaikainen konekanta. Kaikki tuotteet myös tarkistetaan eli laadunvalvontaan kiinnitetään paljon huomiota.

Pitkä kokemus vakuuttaa

Merikarvian LVI-Tuotteen koko toiminta on keskittynyt Merikarvialle, jossa yritys työllistää parikymmentä henkilöä. Tuotanto- ja varastotilojen lisäksi yrityksellä on oma messinkivalimo ja koneistamo, joissa tuotteiden aihiot valetaan ja koneistetaan itse.

– Voimme tehdä messingistä ihan mitä asiakas haluaa. Vaikka hevosenpään, toimitusjohtaja naurahtaa.

Suurin osa LVI-Tuotteen tuotannosta menee kotimaahan ja pieni osa Euroopan alueelle. Monet asiakassuhteista ovat kestäneet yrityksen koko toiminnan ajan.

– Tässäkin on tärkeällä sijalle pitkä kokemus, joka vakuuttaa asiakkaat, Lasse Ojamo toteaa.

Yhteystiedot

Merikarvian LVI-Tuote Oy

Osoite
Merikarviantie 67
29900 Merikarvia

puh.
02 551 2111

fax
02 551 2099

email
asiakas@mlvi.fi

www.mlvi.fi

Kartta

Share.