Blue Truck Service pieniin ja isoihin korjauksiin

0

Raskaan kaluston päällirakenne- ja korjaamotöihin erikoistunut Blue Truck Service Oy haluaa kasvaa voimakkaasti, mutta hallitusti.

Pari vuoden ajan toiminnassa olleen yrityksen liikeideana on palvella paikallista ja ohikulkevaa asiakaskuntaa sisaryhtiö Blue Cargo Oy:n kalustosta huolehtimisen rinnalla.

Blue Truck Service Oy tarjoaa ratkaisuja pieniin korjaustarpeisiin kuin myös isoihin aikaa vaativiin remontteihin sekä päällirakennetöihin. Yhtiö on myös Euromasterin valtuutettu jälleenmyyjä ja huoltopiste.

Yrityksen takana on osaava tiimi, jolla on jo vuosien kokemus niin kuljetusalasta kuin korjaamo-, huolto- ja päällirakennepalveluista.

– Tavoitteenamme on olla Itä-Suomen johtava päällirakenteisiin erikoistunut yritys, kertoo Blue Truck Service Oy:n ja Blue Cargo Oy:n toimitusjohtaja Jari Kuohukivi.

Blue Truck Servicellä on läpiajettavat toimitilat Leppävirralla, 5-tien välittömässä tuntumassa. Sijainti antaa suotuisat mahdollisuudet luoda kuljetusalan asiakkaille mahdollisimman turvalliset ajoneuvot viimeistelemällä ja pitämällä heidän kalustonsa kunnossa.

– Pyrkimyksenä on tasaisesti kasvattaa vieraan kaluston kunnossapitoa ja huoltoa, Kuohukivi tarkentaa.

Blue Truck Servicellä on käytössään myös nykyaikainen diagnostiikkatekniikka, jonka avulla voidaan suorittaa huolto- ja korjaustoimet.

Laatua ja luottamusta

Asiakaslähtöisestä palvelusta ja laadukkaasta työstä vastaavat korjaamopäällikkö Marko Kuohukiven ja korjaamovastaaava Samuli Kuohukiven lisäksi ammattitaitoiset työntekijät.

Kunkin asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan Blue Truck Service rakentaa kunkin yksikön alustasta toimivaksi kuljetuskalustoksi. Yrityksestä saa myös nosturiasennnukset, perävaunujen täysikunnostukset ja kuormatilojen kavennukset.

Yritys huoltaa ja korjaa myös kaikenmerkkiset kuorma-autot ja perävaunut. Hallissa on läpiajettava koko yhdistelmän mittainen pesulinja, jossa ajoneuvo voidaan pesettää tai kuljettaja voi halutessaan itse pestä ajoneuvonsa.

Rengaspalvelu mahdollistaa raskaan kaluston uusien tai ympäristöystävällisten uusiorenkaiden hankinnan joko varastosta tai tilaamalla.

Blue Truck Service työllistää tällä hetkellä neljä henkilöä. Toimitusjohtaja Kuohukiven mukaan yrityksellä on tarkoitus kasvaa tasaisesti lähivuosien kuluessa.

– Hyvät yhteistyökumppanit ja luottamus yhteiseen tavoitteeseen antavat kasvulle realistisen pohjan, Kuohukivi arvioi.

– Kasvu edellyttää myös lisää henkilöstöä. Etsimme koko ajan osaavia ja ammattitaitoisia ihmisiä tiimiimme, hän lisää.

Aktiivinen yhteistyöverkoston kasvattaminen on jatkuvaa työtä, samoin kuin asiakaslähtöisen markkinoinnin ja myynnin tehostaminen.

– Jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Olemme onnekkaita, että saamme kasvaa asiakkaiden mukana. Luottamuksen syntyminen ja säilyminen asiakaskunnan kanssa on yksi toimintamme peruspilareita, Jari Kuohukivi sanoo.

Menestystarina jatkuu

Blue Cargon ja Blue Truck Servicen takana on perheyrityksen menestystarina, jolle ei näy loppua. Markku ja Maj-Helen Kuohukivi perustivat 1990-luvun alussa oman kuljetusyrityksen, jonka nimeksi tuli Mark-Rahti, nykyisin Blue Cargo Oy:nä tunnettu.

Yrityksen sinivalkoiset ja ornamenttikuvioidut kuljetuskalusteet näkyvät ympäri suomalaisia maanteitä ja maan rajojen ulkopuolellakin.

Kahden avoperävaunun aloituskalusto on kasvanut 25 täysperävaunun ja useiden yhteistyökumppaneiden muodostamaan tilausliikenteeseen keskittyneeksi kuljetuspalveluyritykseksi.

Tilaelementtien lisäksi päämääräänsä kulkevat muun muassa henkilönostimet, merikontit, muottikaluston, telineet, torninosturit ja harkot.

Blue Cargo huolehtii tarvittaessa myös erikoiskuljetuksille vaadittavat luvat ja saattoautot.

Blue Truck Service on luonteva lisäys kokonaisvaltaiseen palvelupakettiin.

Yhteystiedot

Blue Truck Service Oy

Osoite
Tervonlammentie 4
79100 Leppävirta

puh.
+358 17 560 5600

fax
+358 17 554 3101

email
info@bts.fi

www.bluetruckservice.fi

Kartta

Share.