Asiakaspalvelua alusta loppuun

0

Kirjapaino-nimitys ei kerro läheskään koko totuutta Eura Print Oy:stä. Vuonna 1970 perustettu perheyritys työllistää 30 graafisen alan ammattilaista. Liikevaihtoa yrityksellä on noin neljä miljoonaa euroa. Eura Printin päätuotteet ovat mainospainotuotteet koko laajuudessaan.

Yrityksen erikoisosaamisalueina ovat pienet sarjat, erilaiset jälkikäsittelyt sekä logistiset palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Useimmiten on työn alla hyvin asiakaskohtaisesti räätälöityjä projekteja, joita menee tuotannon läpi vuorokauden aikana useita.

– Lisäksi pystymme auttamaan asiakastamme logistisen ketjun hoitamisessa. Meillä on valtakunnallisia asiakkaista, joille tehdään jaksoittain voimassa olevia kampanjamateriaaleja. Nämä materiaalit kerätään meillä paketeiksi ja jaetaan meidän toimestamme toimipisteisiin, joita saattaa olla satoja, kertoo toimitusjohtaja Sakke Suominen.

– Teemme asioita vähän eri lailla kuin muut. Olemme tietoisesti hakeneet oman segmenttimme ja kehittäneet sitä eteenpäin. Asiakas voi ulkoistaa mainospainotuotteidensa ja myynninedistämismateriaaliensa loppuvaiheen hoitamisen meille ja käyttää meitä tietyllä lailla omana osastonaan.

Huipputekniikkaa ja osaamista

Eura Printin pääasiakkaat edustavat kahta ryhmää: isoja konserneja ja teollisuuslaitoksia sekä mainostoimistoja. Suurimmat asiakkaat ovat pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, Tampereen ja Jyväskylän seudulla. Lukumääräisesti eniten asiakkaita on kuitenkin lähiseudulla Satakunnassa.

Kaikkia asiakkaitaan yrityksellä on periaatteena palvella hyvin, joustavasti, laadukkaasti, nopeasti ja kilpailukykyisellä hinnalla.

– Toimintatapamme on olla jatkuvasti kehittyvä ja mukautuvat yhteistyökumppani asiakkaan verkostossa. Työskentelytapamme perustuu pitkäaikaisiin, jatkuviin asiakassuhteisiin ja tiiviiseen yhteydenpitoon asiakkaan ja heidän yhteistyökumppaneidensa kanssa, sanoo Sakke Suominen.

Eura Printin koneet, laitteet ja ohjelmistot edustavat uusinta tekniikkaa. Alan viimeisimmät koneet yhdistettynä työntekijöiden huippuosaamiseen takaavat laadun ja korkean omavaraisuusasteen läpi koko tuotantoketjun.

– Tavoitteenamme on tuotteiden mahdollisimman korkea jalostusarvo. Emme tee useinkaan perusbulkkituotteita, vaan pitkälle jalostettuja tuotteita esimerkiksi muodon tai efektien osalta, Sakke Suominen toteaa.

Erikoistuminen terävöityy

Toimitusjohtaja arvioi kirjapainojen jalostusarvon kasvavan tulevaisuudessa entisestään. Osaamisalueet terävöityvät yhteen tai kahteen erikoisalaan.

Eura Printissä Sakke Suominen uskoo perinteisen printtimedian rinnalle nousevan nykyistäkin enemmän pieniä erikoissarjoja. Tulossa on muun muassa pienimuotoinen kotelotuotanto. Kokonaisuuksiin nivoutuvat yhä kiinteämmin tilausjärjestelmät, varastointi ja jakelu.

Yhteystiedot

Eura Print Oy

Osoite
Antinkuja 1
27510 Eura

puh.
02 838 2700

fax
02 838 2710

email
etunimi.sukunimi@euraprint.fi

www.euraprint.fi

Kartta

Share.