Asbestitöitä 20 vuoden kokemuksella

0

sk-porinasbesti-intro.jpgPorin Asbesti Oy on alallaan Satakunnan perinteikkäin toimija. 20-vuotiaan yrityksen työt etenevät aina lakien mukaan ja työsuojeluviranomaisten tarkassa valvonnassa.

– Työ on erittäin vaativaa ja jokaisen on tiedettävä tarkalleen, mitä on tekemässä. Vaatimukset ovat tiukentuneet koko ajan, mutta tilaajan ja työntekijän kannalta tämä on pelkästään positiivinen asia, toimitusjohtaja Marjukka Ketonen painottaa.

Yritys tekee asbesti-, pöly- ja homesaneerauksia, purkutöitä sekä pölymittauksia. Työmaat vaihtelevat omakotitaloista suurkohteisiin. Toiminnassa panostetaan hienovaraiseen ja asiakasta kunnioittavaan otteeseen.

– Emme esimerkiksi laita teippauksia autoihin, sillä ne voivat herättää ihmisissä turhaa paniikkia. Kun ammattilaiset hoitavat työn asianmukaisesti, syytä pelkoon ei ole. Haluamme aina olla luottamuksen arvoisia, Marjukka Ketonen tähdentää.

Hänen mielestään työn tilaajan kannattaa aina varmistaa työsuojeluvastuualueesta, ovatko yrityksen luvat kunnossa ja hoitaako se työnsä asiallisesti ja lakien mukaan.

Porin Asbestin ”tiimiä” syyskuussa Suomen Yrittäjien Kultaisen Yrittäjäristin saanut Marjukka Ketonen luonnehtii perheeksi. ”Pojankoltiaisia” pitää joskus ojentaa, mutta useimmiten heitä saa kiittää hyvin tehdystä työstä.

– Osa ristin sakaroista kuuluu työntekijöille. Ilman hyviä, luotettavia ja tunnollisia työntekijöitä, meillä ei olisi hyvää yritystä. Minulle tämä on ollut todella mielekäs ja rakas elämäntyö, Marjukka Ketonen kiittelee.

 

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy
Osoite
Alatie 7
28200 Pori

puh.
02 633 7632

fax
02 633 7631

email
porinasbesti@porinasbesti.fi

www.porinasbesti.fi

Share.