Antioksidanttibisneksen tienraivaaja

0

sk-ravintorengas2Vanhan pohjalaisen kansanparantajasuvun vesa Kari Herttua aloitti havupuu-uutteen kehitystyön  1960-luvulla. Kaikilta mahdollisilta tahoilta kohdattu vastustus ei miestä lannistanut. Asiaansa uskoen hän raivasi tietä modernille antioksidanttibisnekselle ja menestystuotteelle.

Ravintorengas Oy:n yrittäjä uskoo vakaasti kehittämänsä havupuu-uutejuoman positiivisiin  vaikutuksiin. Kari Herttua kehitti uutteen valmistusmenetelmän keräämäänsä vanhan perimätiedon pohjalta.

– Nyttemmin uutteen sisältämien antioksidanttien teho on nyt todistettu myös tieteellisissä tutkimuksissa, hän iloitsee.

Vuosina 2003 ja 2010 havupuu-uute valittiin Vuoden luontaiselintarvikkeeksi.

Hyvinvoinnin puolesta

Ravintorenkaan tehtaan toimiston seinillä on kymmeniä leikkeitä lehtijutuista. Tyytyväiset havupuu-uutejuoman käyttäjät kertovat, että juoma palautti heidän puolustusmekanisminsa kuntoon.  Tämä ei ole Kari Herttualle mikään yllätys.

– Monet tämän päivän niin sanotut taudit johtuvat siitä, että ihmisen puolustusmekanismi pettää. Tämä johtuu siitä. että nykypäivän ravinto ei sisällä mitään luonnonmukaista. Se niin kaukana luonnonmukaisuudesta kuin itä on lännestä. Havupuu-uutejuoma ei siis paranna ketään. Juoman teho perustuu siihen, että elimistö korjaa itse itsensä juoman avulla.

Yritystoimintansa kannalta käänteentekevänä hetkenä Kari Herttua pitää Helsingin yliopiston tutkimusprojektilta saamaansa lausuntoa.

– Siinä todetaan neljän professorin allekirjoittamana havupuu-uutejuoman omaavan poikkeuksellisen korkean, hyvinvointia edistävän 95-prosenttisen antioksidanttitason. Vihdoin pystyin todistamaan sen, minkä itse olin tiennyt koko ajan!

Raaka-aineina mänty ja lähdevesi

Havupuu-uute on Ravintorengas Oy:n päätuote. Sen raaka-aineeksi tarvittavat männyt kaadetaan tehtaan lähiympäristössä Siikaisissa. Uute on täysin lisäaineeton. Sen valmistukseen käytetään ainoastaan männyn kuorta ja nilaa sekä puhdasta lähdevettä.

Uuttaminen tapahtuu Ravintorenkaan tehtaassa Siikaisissa. Menetelmä perustuu ikivanhaan kansantietoon. Viime vuosina valmistuksessa on hyödynnetty myös Turun yliopistossa saatuja tutkimustietoja.

Havupuu-uutetta on saatavilla nesteenä pullossa ja kapseleina. Myyntipaikkoja ovat mm. luontaistuotekaupat eri puolilla Suomea.

Yhteystiedot

Ravintorengas Oy

Osoite
Kuusistontie 3
29810 Siikainen

puh.
050 586 3122

fax
02 552 6600

email
ravintorengas.oy@pp1.inet.fi

http://www.ravintorengas.fi

Kartta

Share.