Yritystilissä riittää tietoa ja osaamista

0

sk-satakunnanyritystili-intro.jpgPorissa, Noormarkussa ja Ulvilassa toimiva Satakunnan Yritystili Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki taloushallinnon palvelut perinteiseen tapaan tai sähköisinä palveluina. Tietopohja on poikkeuksellisen laaja, sillä yritys vastaa Satakunnan Yrittäjät ry:n jäsenille tarjottavasta työsuhdeneuvonnasta sekä kirjanpitoon ja verotukseen liittyvästä neuvonnasta.

– Verotukseen ja kirjanpitoon liittyvät neuvontapalvelut laajentavat meillä olevan tiedon määrää. Yhdistyksen jäsenten esittämiin kysymyksiin vastaaminen edellyttää, että tiedot ovat ajan tasalla ja muutokset tuoreeltaan tiedossa, toimitusjohtaja Irma Siivonen kertoo.

Satakunnan Yritystilin toiminta alkoi jo 1940-luvulla yrittäjäyhdistyksen elinkeinotoimintaa harjoittavana yksikkönä. Toiminta yhtiöitettiin vuonna 1991. Taloushallintoliittoon kuuluvan auktorisoidun tilitoimiston osakekanta on Satakunnan Yrittäjien omistuksessa.

– Osan asiakkaista kohdalla palvellaan jo kolmatta polvea. Suurin osa uusista toimeksiannoista tulee toisen asiakkaan tuomana ja hyvin tehty työ on meille parasta mainosta. Pyrimme aina tuomaan toiminnallamme lisäarvoa asiakkaalle, Siivonen selvittää.

Koulutus takaa osaamisen

Asiakaskunta muodostuu yhden miehen firmoista noin 50 henkilöä työllistäviin yrityksiin. Jokaisella asiakkaalla on oma yrityksen toimintaan perehtynyt yhteyshenkilö, joka hoitaa kuukausikirjanpidon tai palkkahallinnon asiat.

– Meillä työskentelee 14 henkilöä. Vaikka yhteyshenkilö olisi poissa, varajärjestelmä toimii asiakkaan kannalta sujuvasti. Palkkahallinnon palvelut on keskitetty Porin toimistoon, josta löytyy asiaan erikoistuneita henkilöitä.

Muutamalla työntekijällä on peräti 35 vuoden kokemus Yritystilin palveluksessa. Henkilökunnan osaaminen pidetään ajan tasalla taloushallintoliiton ja kauppakamarin koulutuksilla.

Irma Siivosen mukaan valtaosa asiakkaista suosii yhä perinteisiä kirjanpitopalveluja, mutta myös sähköiset taloushallinnon palvelut kuuluvat tarjontaan. Asiakas saa itse valita palvelussa käytettävän ohjelman.

– Olemme lisänneet jatkuvasti omia valmiuksiamme kouluttautumalla, jotta pysymme ajan tasalla. Sähköiset palvelut ovat varsinkin isompien asiakkaiden ja nuorten yrittäjien suosiossa. Lisäksi olemme valmistautuneet tulevaisuuden haasteisiin, kuten lisääntyneeseen kysyntään osallistua kokonaisvaltaisesti asiakkaan taloushallinnon tehtäviin sekä erilaisiin yhtiöoikeudellisiin suunnittelutehtäviin.

{gallery}sk-satakunnanyritystili{/gallery}

 

Satakunnan Yritystili Oy

Osoite
Isolinnankatu 24
28100 Pori

puh.
02 634 9950

 

www.satakunnanyritystili.fi

Share.