Yrittäjän tärkein kumppani

0

sk-laskentataito-intro.jpgTilitoimisto Laskentataidossa puhutaan asiakkuuden sijasta kumppanuudesta.  Taloudenhoidon ammattilainen on yrittäjälle kuin uskollinen ystävä.

– Kysymys on aina yhteisestä edusta. Yrityksellämme ei olisi oikeutusta, jollemme pystyisi tuottamaan lisäarvoa asiakasyrityksille ja auttamaan niitä parantamaan kannattavuuttaan. Jotta lisäarvoa voidaan tuottaa, osaamiseen ja koulutukseen pitää panostaa jatkuvasti, toimitusjohtaja Jorma Kanerva luonnehtii.
Yritys tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia taloushallinnon palveluja sekä verotus- ja yrityskonsultointia. Työtä ohjaavia arvoja ovat osaaminen, oikeudenmukaisuus, avoimuus, luotettavuus, kunnioittaminen, kumppanuus ja tuloksellisuus.
– Arvoista on keskusteltu niin asiakkaiden kuin yrityksenkin näkökulmasta. Meille arvot eivät ole sananhelinää, vaan ne on pyritty jalkauttamaan käytäntöön. Seuraamme koko ajan myös oman toimintamme tuloksellisuutta asiakkaan näkökulmasta, Kanerva korostaa.

Asiakkaan asiat tunnetaan hyvin

Noormarkussa vuodesta 1981 toiminut Laskentataito Oy osti porilaisen Kirjanpitotoimisto Birgit Ekholm Oy:n lokakuussa 1999.

Auktorisoitujen toimistojen valttina on asiakaslähtöinen ote. Jokaisella asiakasyrityksellä on oma henkilökohtainen laskentaneuvoja.
Noormarkussa työskentelee neljä ja Porissa viisi asiantuntijaa ja kummastakin toimistosta löytyy kaksi KLT-kirjanpitäjää.
– Toimintafilosofiaamme kuuluu se, että asiakkaat tunnetaan ja heidän asiansa hoitaa yrityksen toimintaan ja talouteen perehtynyt henkilö. Kutsumme asiakkaan aika ajoin keskustelemaan yrityksen tilanteesta. Käymme läpi historiaa ja sen hetkistä tilannetta sekä keskustelemme tulevaisuudesta ja siitä, kuinka toiminnassa mennään eteenpäin, Jorma Kanerva kertoo.
Kiireiselle yrittäjälle löytyy Kanervan kalenterista aikaa myös iltaisin. Porin toimiston vahvuutena on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä Netvisor-ohjelmisto.
– Järjestelmä on hyvin integroitu ja kehittynyt taloushallinnon osalta. Asiakkaiden omien kirjanpitojen setviminen on mahdollista mistä päin maailmaa tahansa.

 

 

Tilitoimisto Laskentataito Oy
Osoite
Kuurintie 1
29600 Noormarkkupuh. 02 5286 200

fax 02 5286 222

email
etunimi.sukunimi@laskentataito.fi

http://www.laskentataito.fi

Share.