Tilitoimisto palvelee yritystä ja yrittäjää monipuolisesti yrityksen koko elinkaaren ajan

0

Talous- ja yrityshallinto muodostavat perustan yrittäjän ja yrityksen talouden ja toiminnan johtamiselle. Taloushallinnon asian- ja ajanmukainen hoitaminen on siten yhtiön johtamisen kannalta tärkeää. Pienten ja keskikokoistenkin yritysten talouden ohjaamisessa painopiste on siirtymässä lain vaatiman peruutuspeilitiedon sijasta tulevaisuuden ennakointiin ja johtamiseen.

 

Taloushallinnon tehtävänä on tuottaa toiminnan johtamista eli suunnittelua ja valvontaa avustavia laskelmia. Toiminnan johtamista avustavia laskelmia ovat budjetit ja muut suunnitelmat ja valvontaa avustavat seuranta-/jälkilaskelmia.

Hämeenlinnassa toimivan Helge Saarinen Oy – Tili- ja yritysasiainpalvelut tarkoituksena on palvella yritysasiakkaitansa monipuolisesti yritys- ja taloushallinnon asioissa yrityksen koko elinkaaren kaikissa vaiheissa perustamisesta yhtiön myyntiin tai purkamiseen. Tavoitteena on palvella taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi myös yrityshallinnon erityisongelmissa.

Helge Saarinen Oy:llä on pitkät juuret hämeenlinnalaisessa yrityselämässä. Historia pohjautuu monien vaiheiden kautta Unto Lahtisen vuonna 1953 perustamaan tilitoimistoon. Toimiston nimi ja omistaja on vaihtunut vuosien varrella. Omistajina ovat olleet perustajan Unto Lahtisen jälkeen tilintarkastajat Jorma Anttila ja Voitto Järvelä. Helge Saarinen tarttui ohjaksiin vuoden 2003 keväällä. Hän on toiminut taloushallinnon eri tehtävissä jo 70-luvulta lähtien.

Kirjanpito ja taloushallinto on muuttunut rajusti 55 vuoden aikana. Taloushallinnon toimintoja on tietokoneiden tullessa käyttöön automatisoitu voimakkaasti. Viimeisimpänä muutoksena ovat tiedonsiirron digitalisointi ja internet mullistamassa sähköisen toimintatavan ja paperittomuuden toteutumisen koko taloushallinnon toimintoketjussa. Asioiden hoito on yhä riippumattomampaa ajasta ja paikasta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tarvittaessa taloushallinnon täyden palvelupaketin. Lisäksi mukana voivat olla yritysjohdon tukipalvelut ja monenlainen konsultointi eri tilanteissa. Mukana ovat tilintarkastus, yrityskauppa, sukupolvenvaihdos, yritysjärjestelyt, verotuskysymykset ja muut yrityspalvelut.

Helge Saarinen toimii TE-keskuksen kanssa yhteistyössä sukupolvenvaihdoksissa ViestinVaihto –palvelun asiantuntijana ja yritysten talouden ja toiminnan kartoittamisessa ja kehittämisessä Kunto –palvelun asiantuntijana.

Helge Saarinen Oy kuuluu konserniin, jossa emoyhtiönä toimii Tilintarkastus Oy Helge Saarinen ja sisaryhtiönä ELIT Yrityspalvelu Oy.

 

Helge Saarinen Oy
Osoite
Palokunnankatu 26 A
PL 125
13101 Hämeenlinna

puh.
03 647 0234
040 7671 534

email
helge.saarinen@helgesaarinen.fi

www.helgesaarinen.fi

Share.