Täyttä palvelua tien päällä

0

sk-liikennelonnberg-intro.jpgHyvä ja joustava palvelu, moderni kalusto ja vakaa hintataso. Näillä periaatteilla linja-autoliikenne- ja matkapalveluyritys Liikenne Lönnberg Oy on kyydinnyt satakuntalaisia jo yli 50 vuoden ajan.

Liikenne Lönnberg on täyden palvelun yritys alallaan.- Asiakkaan ei tarvitse kuin soittaa tai lähettää sähköpostia. Teemme tarjouksen nopeasti ja pyrimme palvelemaan juuri siten kuin asiakas haluaa. Usein asiakas, joka käyttää palvelujamme kerran, tulee toistekin, tuumaa yrityksen johtaja Olli Lönnberg.Yrityksen asiakaskunta koostuu koululaisista, yrityksistä ja yhdistyksistä sekä yksityishenkilöistä. Yritykset ja erilaiset ryhmät tilaavat usein kyydin linja-autolla. Perhejuhliinkin monet matkaavat nykyisin  bussilla.

Moderni ja tuore ajokalusto

Liikenne Lönnbergin toiminnan perustan luovat noin 250 koululaisen kuljetuksen Euran alueella. Liikevaihdosta koululaiskuljetukset lohkaisevat 70 prosenttia.

Muina aikoina painopiste on tilausajoliikenteessä. Erityisen suosittuja ovat tilausmatkat Venäjälle, lähinnä Pietariin, Petroskoihin ja Vienan Karjalaan. Kesän aikana reissuja itänaapuriin kertyy 15-20.

Lisäksi yritys järjestää omia valmismatkoja. Omaa tuotantoa ovat matkat lähialueille, kuten  ruskareissut Lappiin sekä matkat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

Yrityksen ajokalustoon kuuluvat tällä hetkellä neljä isoa linja-autoa ja kaksi pikkubussia. Autojen keski-ikä on vain 6,5 vuotta.

– Haluamme, että kaikissa autoissa on nykypäivän varustus ja ilmastointi takaamassa matkustajien mukavuuden, Lönnberg toteaa.

Olli Lönnberg on yrityksen johtaja toisessa polvessa. Hänen isänsä perusti yrityksen vuonna 1953. Seuraava sukupolvi, veljenpoika, on valmiina tarttumaan johtoon. Samalla Olli Lönnberg siirtyy toimitusjohtajasta taustavoimaksi ja yrityksen liikenteestä vastaavaksi johtajaksi.

 

Liikenne Lönnberg Oy
Osoite
Suulitie 34
27510 Eurapuh.
02 8652 110, 0500 222 052fax
02 8651 260

email
olli@ollilonnberg.fi

http://www.ollilonnberg.fi

Share.