Suomalainen, kodikas Cumulus Oulu

0

pp-cumulus-intro.jpg

Cumulus Oulu on ketjun muiden hotellien tapaan kodikas, suomalainen kaupunkihotelli ja helposti saavutettavissa kaikilla kulkupeleillä.

– Meillä on muun muassa omat, maksuttomat pysäköintitilat. Sitä moni arvostaa, sanoo hotellipäällikkö Mari Vepsäläinen.

Arkipäivisin Cumuluksen asiakkaat ovat pääasiassa liikematkustajia ja kokousasiakkaita. Viikonloppuisin ja loma-aikoina perheet ja lomailijat valtaavat hotellin viihtyisät huoneet. Kaikki 207 raikkaasti sisustettua, mukavaa huonetta on varustettu maksuttomalla laajakaistayhteydellä. Superior-huoneissa on ylellistä lisävarustelua.

Eläinrakkaiden asiakkaiden iloksi hotellin kakkoskerroksen tiettyihin huoneisiin voi majoittua nyt myös lemmikin kanssa. Viipymästä peritään pieni lisämaksu. Palvelu- ja virkakoirat saavat majoittua ilmaiseksi.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä hotelliasiakkaiden on mahdollista luovuttaa huoneensa vasta kello 18 illalla, jos varaustilanne sen sallii.

– Pyrimme näillä pienillä, tärkeillä asioillakin varmistamaan, että vierailu hotellissamme olisi aina rentouttava ja mukava kokemus, hotellinjohtaja toteaa.

Oheisohjelmaa tarjolla

Cumulus Oulu tunnetaan toimivista ja ajanmukaisista kokoustiloistaan, joita on kaikkiaan kuusi. Pienin tila on mitoitettu 12 hengelle. Suurimpaan tilaan mahtuu luokkamuodossa 160 henkeä, teatterimuodossa jopa 180.

– Kokousasiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi meillä on yhteistyötä paikallisen toimijan kanssa, joka pystyy järjestämään kokouksen yhteyteen virkistävää oheisohjelmaa, Mari Vepsäläinen kertoo.

– Tälle kesälle matkailijoille on Oulussa järjestetty viikko-ohjelmaa, joka sisältää mukavaa tekemistä ja aktiviteetteja. Hotellissamme on lisäksi vapaa-ajan matkaajille rakennettu kesän ajaksi Loma-Extra kortti, jonka edut saa meillä majoittuessaan veloituksetta käyttöön. Läpi vuoden on asiakkaille tarjolla suosittuja teatteripaketteja, hän  täydentää.

Kulinaarisesta puolesta pitävät huolta hotellin katutasossa sijaitsevat Huviretki-ruokaravintola ja Hemingways-pubi.

Luotettavat, yhtenäiset palvelut

Mari Vepsäläisen mielestä Cumulus Oulun vahvuuksia ovat suomalaisuus, kodikkuus ja iloinen ilmapiiri. Asiakaspalvelu on reipasta ja ystävällistä. Vuonna 1982 rakennettu hotelli on 2000-luvulla ajanmukaistettu ja uusittu.

– Vaikka hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, huoneissa ei ole meluhaittaa, Vepsäläinen toteaa.

Hotelli kuuluu maanlaajuiseen Cumulus-ketjuun, mikä on hotellipäällikön mielestä selkeä etu asiakkaalle. Kaikissa Cumuluksissa ovat samat luotettavat ja yhtenäiset palvelut. Lisäksi hotelliketjun kanta-asiakasjärjestelmän edut ovat hyvät. Mm. liikematkailija voi Hotel Bonus Club -kortillaan kerätä arvoseteleitä ja majoittua viikonloppuna tai lomalla perheensä kanssa veloituksetta.

Modernina hotelliketjuna Cumuluksissa kiinnitetään yhä enemmän huomiota ympäristöasioihin. Vuonna 2008 ketju oli mukana ilmastotalkoissa ja kaikissa Restel Hotel Groupin hotelleissa on tietyt energiansäästötavoitteet. Jatkossa ympäristöystävällisiä toimintaohjeita syvennetään entisestään.

{gallery}pp-cumulus{/gallery}

Cumulus Oulu

Osoite
Kajaaninkatu 17
90100 Oulu

puh.
08 882 7111

fax
08 882 7299

email
oulu.cumulus@restel.fi

www.cumulus.fi

Share.