Sähköurakoinnista leipä, särvin rakennusvalvonta-automaatiosta

0

Haapajärven Sähkö-Link Ky on monipuolinen osaaja. Vuonna 2001 perustetun yrityksen perusta on edelleen sähköurakointi. Sen lisäksi Sähkö-Link tekee antenniurakointia, atk-verkkoja, valokuituhitsauksia ja automaatioasennuksia. Etenkin rakennusvalvonta-automaatio on yrityksen varsinainen kilpailuvaltti.

Rakennusvalvonta-automaatio on kulkenut käsi kädessä perinteisen sähköurakoinnin kanssa toiminnan alusta asti.

-Jo toisen palveluksessa tein rakennusvalvonnan automaatiota, jonka osaaminen tuli mukanani omaan yritykseen, kertoo toimitusjohtaja Mikko Vilppola.

Sähkö-Link tekee rakennusvalvonnan automaatiota ympäri maata. Modernilla järjestelmällä ja laitteilla voidaan valvoa ja ohjata esimerkiksi talon ilmastointia, valaistusta ja ovia. Yritys on mm. automatisoinut Haapajärven seurakunnan tilat, joissa toimivat automaattisesti valvonta, ilmastointi, murtohälytys ja kirkonkellojen soitto.

kp-sahkolink2Luotettavasti ja joustavasti

Haapajärven Sähkö-Linkin toiminta on kasvanut kysynnän tahdissa. Merkittävä osa liikevaihdosta tulee edelleen sähköurakoinnista. Uusia palveluja on tuotettu asiakkaiden toiveiden mukaan. Nykyisin yritys tekee alan töitä laidasta laitaan.

Toiminnan periaatteet ovat kuitenkin pysyneet samoina.

– Mitä lupaamme, sen pyrimme aina tekemään luvatussa aikataulussa. Näin kilpaillulla alalla on luottamuksen saavuttaminen tärkeää, toimitusjohtaja sanoo.

Sähkö-Linkin pääasiakkaita ovat kunnat, valtio, teollisuus, kaupan ala ja hotellit eri puolilla maata. Monet ovat vakituisia asiakkaita, isoja yrityksiä, joille Sähkö-Link tekee töitä lähes päivittäin. Yrityksen työntekijöitä on säännöllisesti töissä mm. Kuopiossa ja pian myös Turussa.

Sähkö-Link pystyy tuottamaan kaikki palvelut paitsi luotettavasti, myös joustavasti. Työntekijöitä on viisi – kaikki kokeneita ja ammattitaitoisia osaajia.

– Tästä työstä tekee mielenkiintoisen sen vaihtelevuus. Tosin tulevaisuudessa ei ole enää tarvetta laajentaa palvelujamme, jotka ovat nyt varsin monipuolisia, Mikko Vilppola toteaa.

Yhteystiedot

Haapajärven Sähkö-Link Ky

Osoite
Tiitonrannantie 311
85800 Haapajärvi

puh.
040 821 4044

email
mikko.vilppola@pp.inet.fi

Share.