Parhaat löylyt tehdään Luvialla

0

sk-saunaeurox-intro.jpgVuodesta 1991 toimineen Sauna-Eurox Oy:n liikevaihdosta 95 prosenttia tulee Luvialla valmistetuista kiuaskivistä. Tärkeimpiä asiakkaita ovat tukkukaupat ja kiuasvalmistajat. Myös vienti on tärkeässä osassa. Kiuaskiviä myydään mm. Parhaat Löylyt -brändillä. Lisäksi yrityksen tuotteita ovat Sauna Granit -tasokiukaat.

Töitä paiskitaan pitkälti automatisoidussa ympäristössä kahdeksan miehen ja kiireapurien voimin.

– Tarjoamme asiakkaalle aina viimeistellyn tuotteen. Laatikoihin pakataan valmiiksi pestyä, tarkasti valikoitua ja tutkittua tuotetta. Laaduntarkkailusta pidetään tiukasti kiinni, jotta voimme taata asiakkaiden tyytyväisyyden, yrittäjä Vesa Rintala tähdentää.

Sauna-Euroxin kiuaskivet valmistetaan Satakunnan parhaasta oliviinidiabaasista. Laajasta tuotekategoriasta löytyy kiviä kaikentyyppisiin kiukaisiin.

– Lämmönvaraus ja -johtavuuskyky on erinomainen ja kivet todella kestäviä. Perinteisten lisäksi valmistamme pehmeämpiä löylyjä tarjoavia pyöristettyjä kiuaskiviä ja VTT:n kanssa kehitettyjä, voimakasta käyttöä kestäviä lämpökäsiteltyjä Eliitti -kiviä, jotka sopivat erinomaisesti vaativiin kohteisiin, kuten uimahallien ja kylpylöiden kiukaisiin, Rintala kertoo.

Kivet on syytä uusia 1-2 vuoden välein, sillä kovassa käytössä ominaisuudet heikkenevät ja lämmitykseen tarvittavan energian määrä kasvaa. Säännöllinen kivien vaihto pidentää myös kiukaan käyttöikää.

 

Sauna-Eurox Oy /

Parhaat Löylyt Oy

Osoite
Suontaantie 2 B
29100 Luvia

puh.
02 634 9600

fax
02 634 9601

email
info@saunagranit.com

www.saunagranit.com

Share.