Parasta apteekkipalvelua Kastellista

0

Oulun 11. Kastellin Apteekissa panostetaan ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun. Yhteen hiileen puhaltava henkilökunta takaa sen, että asiakkaat starttaavat kotimatkalle oikeiden troppien ja aurinkoisen mielen kera.

Kastellin Apteekki on kerännyt kiitosta myös valtakunnallisesti. Apteekkarilehti valitsi Kastellin Apteekin vuoden 2010 parhaaksi apteekkialan työyhteisöksi. Asiakaspalautteen perusteella diplomi tuli oikeaan paikkaan.

– Kulissien takana on kaikki kunnossa ja se heijastuu asiakaspalveluun. Meillä uskalletaan hymyillä asiakkaalle. Jokaiseen suhtaudutaan ystävällisesti ja kaikki ovat täällä tasa-arvoisia, apteekkari Christel Monni-Raasakka kertoo.

Kastellissa panostetaan nopeaan palveluun ja esteettömään liikkumiseen. Kun palvelu pelaa mutkattomasti, apteekkiin on helppoa ja vaivatonta poiketa.

– Meiltä saa kaiken yhdellä kertaa. Tavoitteena on, että lähtiessään asiakas tietää lääkkeistään enemmän kuin tullessaan. Kerromme, mitä asiakkaan tulee tuotteiden käytössä huomioida ja haluamme varmistaa, että lääkekaapista löytyy kaikki tarvittava, Monni-Raasakka selvittää.

Laatu- ja ympäristöasioiden edelläkävijä

Kastellin Apteekin toiminnan perustana ovat laatu- ja ympäristösertifikaatit.  Laatusertifikaatti otettiin käyttöön reilu vuosi sitten ja ympäristösertifikaatti oli sille luonteva jatke. Ympäristöasiansa on Suomessa sertifioinut vain kaksi ja laadun 21 apteekkia.

Christel Monni-Raasakan mukaan sertifioinnin tuoma lisätyö hitsasi viiden farmaseutin, farmanomin, lääketeknikon ja apteekkarin tiimin entistä tiiviimmäksi porukaksi.

– Kun asioita mietitään ja tehdään yhdessä, saadaan paljon hyviä tuloksia aikaan. Meillä kaikki hoitavat apteekkia kuin omaansa, Monni-Raasakka kiittelee.

Koulutus on tärkeintä pääomaa

Kastellin Apteekki on ollut Christel Monni-Raasakan omistuksessa ja itsenäisenä apteekkina vasta muutaman vuoden oltuaan sitä ennen sivuapteekkina. Alkutaival on pitänyt sisällään sertifiointien lisäksi muun muassa atk-järjestelmän ja myymäläilmeen uusimisen.

Apteekkari haluaa jatkossakin tarjota suojateilleen aktiivisesti täydennyskoulutuksia, sillä osaava henkilökunta on yritykselle korvaamatonta pääomaa.

– Katsomme eteenpäin ja haluamme kehittyä koko ajan. Meillä on selkeä näkemys siitä, mitä tulevaisuudessa haluamme, parhaillaan Yritysjohtajan erikoisammattitutkintoa viimeistelevä Monni-Raasakka kertoo.

Yhteystiedot

Oulun 11. Kastellin Apteekki

Osoite
Kajaanintie 79
90230 Oulu

puh.
08 330 033

fax
08 339 888

email
kastellin.apteekki@apteekit.net

www.kastellinapteekki.fi

pp-kastellinapteekki3

Kartta

Share.