Oulusta kaikkialle maailmaan

0

pp-ha3Herman Andersson Oy on Perämeren johtava logistiikka-ammattilainen. Satamaoperaattori tarjoaa täyden palvelun satamatoimintaa, joka mahdollistaa yrityksille kilpailukykyisen toiminnan kansainvälisillä markkinoilla.

Oulun satama on Pohjois-Suomen ja Barentsin alueen suurin ja tärkein konttisatama. Liikennemäärät kasvavat jatkuvasti.

– Oulun sataman konttiliikenteen määrä on kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa, ja olemme tehneet lujasti investointeja taataksemme asiakkaille nopeat, nykyaikaiset ja kustannustehokkaat logistiset ratkaisut, toteaa toimitusjohtaja Jari Rantamaula.

Satamaoperaattorina edelläkävijä

Herman Andersson Oy:n yli satavuotinen kokemus on valjastettu nopeaa ja tehokasta logistiikkaa vaativien yritysten käyttöön.

– Yhtiön kasvu perustuu innovatiivisuuteen ja siihen, että pyrimme olemaan satamaoperaattorina edelläkävijä, Rantamaula kiteyttää.

Yhtiössä otettiin ensimmäisenä Suomessa käyttöön ahtaajien keskeytymätön kolmivuorotyö. Sen  ansiosta ahtaustoiminta pyörii vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä.

Yhdessä Oulun Sataman kanssa yhtiö on 2000 –luvulla investoinut sataman laitureihin, varastoihin, kenttäalueisiin sekä nykyaikaisiin työkoneisiin keskimäärin 4 – 5 miljoonaa euroa vuodessa.

Investointien myötä satamaoperaatiot sujuvat entistä nopeammin ja tehokkaammin.

– Uusien linjalaivojen tavoitteellinen kääntönopeus on kuusi tuntia, ja siihen me pystymme, Jari Rantamaula sanoo.

pp-ha5Laaja palveluvalikoima

Jo yli 20 konttivarustamoa käyttää Herman Anderssonin ja Oulun Sataman palveluja. Palveluvalikoimaa ja asiakaslähtöisiä logistiikkaratkaisuja laajennetaan koko ajan.

Oulun satamasta on säännölliset viikoittaiset yhteydet  Göteborgiin, Lyypekkiin, Bremerhaveniin ja Hampuriin. Esimerkiksi Lyypekkiin ja Goteborgiin liikennöidään tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa. Euroopasta Venäjän markkinoille suuntaavien kannattaa suunnata reittinsä Ouluun, sillä transito -kuljetusten kehittämiseksi Venäjälle tehdään töitä koko ajan.

Satamaoperaattorin toiminta on monipuolista, vaikka päätoimialana onkin metsäteollisuuden lastien käsittely.

Suurasiakkaiden ohella Hermann Andersson haluaa ehdottomasti palvella myös pk-sektoria. Oulun kautta kuljetetaan mm. kemian teollisuuden tuotteita, hirsitaloja, ajoneuvoja, työkoneita ja erilaisia projektilasteja.

– Esimerkiksi kanadalaisen Bombardierin moottorikelkat matkaavat meidän kauttamme maailmalle. Euroopasta tuodaan asuntoautoja – ja vaunuja Suomeen ja Volvon kuorma-autot viedään pohjoisen Suomen ja Ruotsin markkinoille Oulun kautta. Projektikuljetuksissa kaivosteollisuuden merkitys on keskeinen.

Yhteystiedot

Herman Andersson Oy

Osoite
Poikkimaantie 12 (BOX 37)
FIN-90401 Oulu

puh.
+358 8 3150 100

fax
+358 8 371 743

email
name.surname@hermanandersson.fi

www.hermanandersson.fi

pp-ha6

Kartta

Share.