Nopeimmilla yhteyksillä maailmalle

0

Laadukkaat verkkoyhteydet ja tietojärjestelmät ovat tämän päivän yritykselle elinehto. Anvia huolehtii siitä, että keskipohjalaisilla yrityksillä nämä ovat kunnossa.

Anvia on tieto-, viestintä- ja turvateknologian moniosaaja, joka auttaa asiakkaitaan saamaan parhaan hyödyn nykyaikaisesta teknologiasta. Kuluttajille keskeisimpiä Anvian palveluita ovat laajakaista-, tv- ja puhepalvelut. Yrityksille tarjonta on laajempi, aina datayhteyksistä pilvipalveluihin ja IT-laitteista turvaratkaisuihin asti.

Viime vuosina Anvia on laajentunut sekä alueellisesti että palveluvalikoimaltaan, mutta sen juuret ovat edelleen syvällä pohjalaismaakunnissa: Kokkolassakin Anvian historia ulottuu peräti sadan vuoden taakse.

kp-anvia2Alueen elinvoiman vankka kannattaja

Keski-Pohjanmaan elinvoimaisuutta Anvia tukee muun muassa kuituyhteyksiä rakentamalla. Anvia investoi seuraavien vuosien aikana kymmeniä miljoonia euroja siihen, että nykyiset kuparikaapelit korvataan valokuidulla.

– Laadukkaiden verkkoyhteyksien tarjoaminen pohjalaismaakuntien alueella on yksi strategiamme kulmakivistä, Anvian toimitusjohtaja Matti Makkonen kertoo.

– Anvia on tällä alueella tärkeä infrastruktuurin rakentaja, ja pidämme tärkeänä mahdollistaa elinkeinoelämälle hyvät toimintaedellytykset myös isojen kaupunkien ulkopuolella.

Aiemman työuransa perusteella erityisesti matkaviestinnän kehittäjänä tunnettu Matti Makkonen uskoo kiinteän verkon tulevaisuuteen.

– Sekä kuluttajat että yritykset tarvitsevat yhä nopeampia verkkoyhteyksiä, ja mobiiliverkkojen kapasiteetti ja laatu eivät yksinkertaisesti riitä tähän. Esimerkiksi televisiota katsotaan usein laajakaistan kautta, mikä edellyttää Internet-yhteydeltä nopeutta ja luotettavuutta.

Pilvestä palvelut vaivattomammin

Yritysmaailmassa viime vuosina nopeasti yleistyneet pilvipalvelut asettavat myös kovia vaatimuksia yhteyksien toimivuudelle. Kun yrityksen kriittisiä liiketoimintaohjelmistoja ja tietokantoja käytetään verkon kautta, yritys säästää IT-investoinneissaan, mutta samalla tarpeet yhteyksien nopeuden ja laadun suhteen kasvavat.

– Verkon yli käytettävien palveluiden määrä tulee edelleen kasvamaan, ja Anvia on tässä kehityksessä vahvasti mukana, Makkonen toteaa.

– Meillä on jo nyt laaja valikoima IT-ratkaisuja, jotka tuotetaan pilvipalveluina omista konesaleistamme. Etuina asiakkaalle on vaivattomuus, edullisuus sekä räätälöitävyys. Ilman suuria investointeja on pienenkin yrityksen mahdollista hankkia viimeistä teknologiaa edustavia IT-palveluita. Useimmat asiakkaistamme arvostavat myös läheisyyttämme – myyjät ja asentajat ovat tuttuja ja tuntevat asiakkaan tilanteen hyvin.

(Kuva Anvian myymälästä: Aki Paavola, kuva Anvian toimitusjohtajasta Matti Makkosesta:  Mikko Lehtimäki.)

Yhteystiedot

Anvia Oyj

Osoite
Torikatu 36
67100 Kokkola

puh.
06 833 1111

fax
06 822 0011

email
yrityspalvelut@anvia.fi

www.anvia.fi

Share.