Nopeaa ja ammattitaitoista rakennuspalvelua

0

Rakennuspalvelu Pete Korhonen Ky:n toiminta on runsaan kymmenen vuoden aikana hioutunut hallirakennusten asennuspalveluksi. Nykyisin yritys huolehtii alihankkijana teräshallien perustuksista ja asentamisesta rautaisella ammattitaidolla.

 

Pete Korhosen Rakennuspalvelun päätyöllistäjä on lammilainen teräsrakenteisten hallien valmistaja Linnamäki Steel Oy. Yritysten yhteistyö käynnistyi vuonna 2002 ja kehittynyt saumattoman tehokkaaksi. Linnamäki suunnittelee ja valmistaa hallit perustuselementteineen, Pete Korhonen asentaa ne nopeasti ja ammattitaitoisesti.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän toimintamuotoon. Asennukset työllistävät meillä 14 miestä ympärivuotisesti, Pete Korhonen toteaa.

Työmaita Karjalasta Lappiin

Rakennuspalvelu Pete Korhosen asennusmiesten työmaat ovat ympäri Suomea, koska varsinainen rakennustoteutus tapahtuu itse työkohteessa. Asennuskohteita on vuoden aikana kymmeniä.

Pete Korhonen käy henkilökohtaisesti jokaisella työmaalla ainakin pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla hän varmistaa, että perustukset onnistuvat täsmälleen oikein. Toinen käynti on vaiheessa, jolloin varsinaisen hallirakennuksen elementit ovat asennusvaiheessa.

– Itselläni on nosturiautokorttikin – luultavasti ainoana insinöörinä Suomessa, hän lisää hymyillen.

Kun Pete Korhosen yrityksen miehet ovat saaneet asennustyönsä valmiiksi, on tuloksena teräshalli, jossa pysyvät jo lämmöt sisällä.

– Asiakkaan toiveiden mukaan voimme myös lämpöeristää rakennuksen ylä- ja/tai alapohjan, Korhonen täydentää.

Helppoa ja huoletonta asiakkaalle

Tersärakenteinen halli soveltuu erittäin moneen käyttöön.

– Myymäläksi, isoksi marketiksi, konepajaksi, hevostalliksi, jopa hoivakodiksi, jos halutaan rakentaa edullisesti ja silti hyvin. Eniten olemme tehneet halleja myymälöiksi, jotka myyvät veneitä ja muita harrastusvälineitä, toimitusjohtaja kertoo.

Korhonen näkee teräshallien ehdottomina valtteina kokonaisuuden helppouden asiakkaalle sekä asennuksen nopeuden. Asiakas saa ripeällä aikataululla laadukkaan, juuri omiin tarpeisiin suunnitellun teräsrakenteisen hallin. Valmiine perustussuunnitelmineen ja perustuselementteineen.

– Asiakas voi tilata hallin lähes mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Kokorajoitustakaan ei juuri ole. Suurimmat asentamamme hallit ovat olleet kooltaan noin 4000 neliöä, hän toteaa.

Teräsrakenteinen peltihalli on myös helppohoitoinen, valmis rakennus. Muovipinnoitettua teräslevyä ei tarvitse maalata sisältä eikä ulkoa, eikä materiaalin kanssa tule kosteusongelmia.

{gallery}hy-rakennuspalvelu_pete_korhonen_ky{/gallery}

 

Rakennuspalvelu Pete Korhonen Ky

Osoite
Seunakorventie 98
14300 Renko

puh.
040 745 7000

email
info@peterakentaa.fi

www.peterakentaa.fi

Share.